Facebook Pixel ΑΕΚ: Ερωτηματικό με κορυφαίο Έλληνα στην ΑΕΚ - Τι θα κάνει ο Μελισσανίδης - Ψάχνει για προπονητή αν...
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-17 16:28:00

Ερωτηματικό με κορυφαίο Έλληνα στην ΑΕΚ - Τι θα κάνει ο Μελισσανίδης - Ψάχνει για προπονητή αν...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ερωτηματικό με κορυφαίο Έλληνα στην ΑΕΚ - Τι θα κάνει ο Μελισσανίδης - Ψάχνει για προπονητή αν...

Το παρασκήνιο πίσω από το νέο σενάριο που έχει αναπτυχθεί στον Δικέφαλο. Για ποιον "ψήνεται" αναβάθμιση και γιατί το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ κρίσιμο για την ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Στάθης Ταυλαρίδης: Πολύ δύσκολα θα υπάρξει ένταση στο σενάριο που θέλει τον παλαίμαχο άσο να αναβαθμίζει τον ρόλο του στην ομάδα, καθώς δεν φαίνεται να προκύπτει από κάπου τέτοια προοπτική.
 
Υπάρχει ρεπορτάζ που θέλει τον Ταυλαρίδη, που είναι σκάουτερ στην ομάδα με κύρια επικέντρωση στην αγορά της Γαλλίας, να αναβαθμίζεται. Αλλά δεν φαίνεται ότι υπάρχει τέτοια προοπτική. Όχι γιατί δεν υπάρχει ικανοποίηση από την περίπτωσή του και όσα έχει προσφέρει, αλλά γιατί κανείς αυτή τη στιγμή δεν έχει δώσει στίγμα στην ομάδα για την επόμενη μέρα.

 
Στην ΑΕΚ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν έχει τόσο μεγάλο νόημα να συζητάμε αν ο Στάθης Ταυλαρίδης θα πάρει άλλη θέση στο οργανόγραμμα. Και τί ακριβώς συμβαίνει αναβάθμιση; Θα γίνει αρχισκάουτερ, για παράδειγμα; Κι αν ναι, τι αλλάζει τυπικά για τη σεζόν της ομάδας;
 
Επαναλαμβάνουμε ότι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από τον παλαίμαχο άσο στην ομάδα, αλλά προφανώς δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή ποιος θα είναι ο επόμενος ρόλος του στην ομάδα. Ακόμα κι αν γίνει νέος τεχνικός διευθυντής από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αν η Ένωση χάσει από τον ΠΑΣ, το πιθανότερο είναι να ψάξει από τη Δευτέρα για προπονητή για παράδειγμα. Αυτό είναι που "καίει" την ομάδα τώρα και εκεί έχουν στραμμένοι όλοι την προσοχή τους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags