Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πονοκέφαλος Γιοβάνοβιτς με Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό - Προλαβαίνει τον Ατρόμητο;
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-04 18:05:00

Πονοκέφαλος Γιοβάνοβιτς με Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό - Προλαβαίνει τον Ατρόμητο;

Sportdog Team
Πονοκέφαλος Γιοβάνοβιτς με Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό - Προλαβαίνει τον Ατρόμητο;

Ο Αργεντίνος συνεχίζει να έχει προβλήματα με τον τραυματισμό του κάτι που τον ανάγκασε και την Παρασκευή (4/3) να κάνει ατομικό πρόγραμμα ενόψει του αγώνα της Κυριακής (6/3) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι Πράσινοι ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (6/3) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου με Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει για ακόμα μια μέρα τον Λούκας Βιγιαφάνιες να κάνει ατομικό κάτι που καθιστά την συμμετοχή του για τον προσεχή αγώνα εξαιρετικά αμφίβολη.

«Το βάρος στην τακτική έριξε το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, έπειτα αφοσιώθηκαν για αρκετή ώρα σε παιχνίδι τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Αποφόρτιση έκανε ο Βέλεθ, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μακέντα, Αγιούμπ», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags