Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στον... αέρα κορυφαίο όνομα του Παναθηναϊκού - Απόφαση έκπληξη Γιοβάνοβιτς για τις μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-01 16:05:00

Στον... αέρα κορυφαίο όνομα του Παναθηναϊκού - Απόφαση έκπληξη Γιοβάνοβιτς για τις μεταγραφές

Sportdog Team
Στον... αέρα κορυφαίο όνομα του Παναθηναϊκού - Απόφαση έκπληξη Γιοβάνοβιτς για τις μεταγραφές

Ποιος βασικός παίκτης του Τριφυλλιού είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι και ποιους θέλει ο Σέρβος στην ομάδα.

Έναν χαφ με καλή τεχνική κατάρτιση, γρήγορο και δημιουργικό, που, ιδανικά, θα έχει και γκολ και ασίστ, επανέλαβε ο Τάσος Νικολογιάννης ότι ψάχνει/θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Μεταφέροντας όλα τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» των «πράσινων», ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε, μάλιστα, ότι αν αποκτηθεί, τελικά, αυτός ο παίκτης, θεωρεί δύσκολη την παραμονή του Λούκας Βιγιαφάνιες στον σύλλογο. Από εκεί και πέρα, σημείωσε ότι ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν θέλει παίκτες-ονόματα, αλλά καλούς παίκτες, όπως ο Παλάσιος και ο Ρούμπεν, που ήρθαν, δεν τους ξέραμε και τους… μάθαμε!

Τέλος, αναφορικά με τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο τιμωρίας, τόνισε πως «στον Παναθηναϊκό περιμένουν βαρύ πρόστιμο και βλέπουμε»…

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags