Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λούκας Βιγιαφάνιες: Είναι οριστικό! Δεν γυρίζει το έργο – Τελευταίο αντίο με ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-10 09:07:00

Είναι οριστικό! Δεν γυρίζει το έργο ο Βιγιαφάνιες – Τελευταίο αντίο με ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Είναι οριστικό! Δεν γυρίζει το έργο ο Βιγιαφάνιες – Τελευταίο αντίο με ΠΑΟΚ

Πάντως τα μηνύματα για αυτήν την εξέλιξη είχαν δοθεί από τον Οκτώβριο του 2021. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του μήνα.

Παναθηναϊκός - Λούκας Βιγιαφάνιες: Είναι οριστικό! Δεν γυρίζει το έργο ο Βιγιαφάνιες – Τελευταίο αντίο με ΠΑΟΚ - Πάντως τα μηνύματα για αυτήν την εξέλιξη είχαν δοθεί από τον Οκτώβριο του 2021. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του μήνα.

Επέστρεψε την περασμένη σεζόν (2020-2021) στην Ελλάδα μετά από 2,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό, περνώντας από Τουρκία και Μεξικό. Ο Λούκας Βιγιαφάνιές έπαιξε φέτος σε 32 ματς έχοντας 1 γκολ και 4 ασίστ.

Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του μήνα και όλα δείχνουν, ότι δεν θα μείνει στο Τριφύλλι! Η LiveSport γράφει, ότι οι σχέσεις του Αργεντινού με τους Κυπελλούχους Ελλάδας οδεύουν προς διαζύγιο. Οι πράσινοι ήθελαν να τον κρατήσουν με μία αναπροσαρμογή, ο παίκτης επιθυμούσε να λαμβάνει τα ίδια χρήματα και όλα δείχνουν, ότι είναι απίθανο να μείνει.

Πάντως τα μηνύματα για αυτήν την εξέλιξη είχαν δοθεί από τον Οκτώβριο του 2021. Ήταν την εποχή που ο παίκτης έχασε τη θέση του στην ομάδα. Ο Γιοβάνοβιτς έδειχνε πως εμπιστεύεται άλλους ποδοσφαιριστές για τη θέση πίσω από τον επιθετικό.

Από τότε δηλαδή ο Αργεντινός άρχισε να μοιάζει να είναι… ξένο σώμα στην ομάδα. Μάλιστα ρεπορτάζ ανέφεραν, ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν σκέψεις πρόωρης λύσης της συνεργασίας μαζί του, λόγω της εικόνας του.

Εν τέλει ο Βιγιαφάνιες γύρισε την κατάσταση αγωνιστικά, αφού απέδειξε ότι αξίζει ευκαιριών από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ωστόσο το έργο δεν είχε happy end.

Το τέλος πάντως θα μοιάζει με το προηγούμενο αντίο του Βίγια. Πριν 4,5 χρόνια νωρίτερα, ο Βιγιαφάνιες παραχωρήθηκε στην Αλάνιασπορ έναντι του ποσού του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ στις 23 Ιανουαρίου του 2018. Στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κατά την πρώτη του θητεία ήταν μπροστά στον κόσμο του Τριφυλλιού (απέναντι στην Κέρκυρα με νίκη 4-0). Έτσι και τώρα στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ όπου το Τριφύλλι επικράτησε 1-0 και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο ίδιος είχε αφήσει να εννοηθεί, ότι η αναμέτρηση κορυφής με τον ΠΑΟΚ ήταν το "Last Dance", όρος ο οποίος χρησιμοποιείται για το τέλος της παρουσίας κάποιου σε μια ομάδα, όπως έγινε και με το πρόσφατο ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags