Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Απίστευτη ατάκα από Έλληνα ηθοποιό - "Είμαι Ολυμπιακός και είχα αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου" (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 21:19:00

Απίστευτη ατάκα από Έλληνα ηθοποιό - "Είμαι Ολυμπιακός και είχα αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου" (vid)

Sportdog Team
Απίστευτη ατάκα από Έλληνα ηθοποιό - "Είμαι Ολυμπιακός και είχα αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου" (vid)

Σε εκπομπή της ΕΡΤ βρέθηκε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ο οποίος αναφέρθηκε στο ποδόσφαιρο και κάνοντας... αίσθηση αποκάλυψε ότι μπορεί να είναι φίλαθλος των Ερυθρόλευκων όμως είχε αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου στο δωμάτιό του.

Πέτρος Λαγούτης: Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός με την κουβέντα να μεταφέρεται και στα αθλητικά και τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι σκεφτόταν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο όταν ήταν νέος, με τον Απόλλωνα Αθηνών να τον έχει ζητήσει, όταν ήταν στην Α΄Εθνική, όμως η ομάδα του δεν τον έδωσε λόγω χρημάτων, ενώ είπε πως παρά το γεγονός ότι ήταν Ολυμπιακός είχε αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου.

«Είχα τον Ντιέγκο Μαραντόνα και πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού. Μέσα στους παίκτες του Ολυμπιακού, υπήρχε και μια αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου, που ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού, χωρίς φανέλα του Παναθηναϊκού. Τον θαύμαζα φοβερά σαν ποδοσφαιριστή», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαιρετικός και με ασίστ ο Τσέριν, σε ρηχά νερά ο Βέρμπιτς - Δείτε όλες τους τις ενέργειες (ΒΙΝΤΕΟ)

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags