Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Εμπλοκή Σαββίδη και ΠΑΟΚ σε… επένδυση 60 εκατομμύριων - "Ούτε ευρώ των Γερμανών χαμένο"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-15 19:36:00

Εμπλοκή Σαββίδη και ΠΑΟΚ σε… επένδυση 60 εκατομμύριων - "Ούτε ευρώ των Γερμανών χαμένο"!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Εμπλοκή Σαββίδη και ΠΑΟΚ σε… επένδυση 60 εκατομμύριων - "Ούτε ευρώ των Γερμανών χαμένο"!

Μπορεί ο Δικέφαλος να γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ποιος ποδοσφαιριστής του απασχολεί δύο μεγάλες ομάδες της Bundesliga και το πλάνο τους για να σπάσει κάθε ρεκόρ μεταγραφής Έλληνα παίκτη.

ΠΑΟΚ: Με την Ντόρτμουντ και τη Λειψία έχει συνδεθεί το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια, καθώς ο νεαρός άσος τού Δικέφαλου βρίσκεται στη λίστα τους και, πιθανότατα, να τους απασχολήσει στο άμεσο μέλλον.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Ανέστη Ζαχαράκη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Γερμανία, για να δούμε κατά πόσο θα ήταν εφικτή μια τέτοια μετακίνηση αγωνιστικά αλλά και οικονομικά.

"Τον αγοράζουν 20 εκατ. και τον πουλάνε 60 - Να μείνει 1-2 χρόνια στον ΠΑΟΚ για να ψηθεί"

"Τόσο η Ντόρτμουντ όσο και η Λειψία είναι ομάδες που αξιοποιούν τέτοια ταλέντα και θα μπορούσαν να του δώσουν την ευκαιρία, η Ντόρτμουντ έτσι κι αλλιώς έχει πολύ καλούς παίκτες. Αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και η Λειψία έχει τρομερό δίκτυο σκάουτινγκ. Αν θεωρούν ότι υπάρχει παίκτης που μπορούν να τον πάρουν με 20 εκατ. ευρώ και να τον πουλήσουν μετά από 2-3 χρόνια με 60 εκατ, ευρώ, θα το κάνουν. Πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν να τον πουλήσουν, αποκλείεται να πάνε στράφι τα λεφτά που έδωσαν", είπε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Μπορεί να παίξει, τώρα, στη Γερμανία ο Κωνσταντέλιας;

"Δε νομίζω ότι είναι ακόμα έτοιμος αλλά έχει τα φόντα για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Αν ψηθεί ακόμα για 1-2 χρόνια στον ΠΑΟΚ, μπορεί ενδεχομένως να αντεπεξέλθει".

"Ένταση, σταθερότητα, υψηλότερο ρυθμό - Δεν υπάρχουν λεωφορεία στην άμυνα - Εκεί ταιριάζει"

Τι χρειάζεται να αλλάξει για να είναι στη Γερμανία;

"Θέλει μεγαλύτερη ένταση, σταθερότητα, χρειάζεται να παίζει με πιο υψηλούς ρυθμούς, γιατί γενικά είναι πολύ πάνω σε σχέση με την Ελλάδα. Εκεί οι αντίπαλοι βέβαια δεν στήνουν λεωφορεία μπροστά από την άμυνα, αλλά είναι όλα σε μεγαλύτερη ένταση".

Πού θα ταίριαζε περισσότερο;

"Η Ντόρτμουντ δουλεύει πολύ με νέα παιδιά, είναι ομάδα που αν μπει ένας παίκτης 20 ετών που αξίζει, θα δώσει τα λεφτά και θα επενδύσει πάνω του. Η Ντόρτμουντ είναι κλασσικό τέτοιο παράδειγμα. Η Λειψία έχει την ίδια λογική, κανένα ευρώ δεν πηγαίνει χαμένο. Άρα ταιριάζει και στις δύο"

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από ΠΑΟΚ κορυφαίο όνομα - Ούτε το… βέτο Λουτσέσκου δεν τον κρατάει - "Έχασε" λεφτά ο Σαββίδης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags