Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκα που θα... συζητηθεί από πρώην τεχνικό του Δικεφάλου - "Δεν έχει κλείσει ο κύκλος μου στον ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-27 21:40:00

Ατάκα που θα... συζητηθεί από πρώην τεχνικό του Δικεφάλου - "Δεν έχει κλείσει ο κύκλος μου στον ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Ατάκα που θα... συζητηθεί από πρώην τεχνικό του Δικεφάλου - "Δεν έχει κλείσει ο κύκλος μου στον ΠΑΟΚ"

Σε τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος πρώην προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά που εκτός των άλλων ανέφερε πως ο κύκλος του στην ομάδα ακόμα δεν έχει κλείσει.

Βλάνταν Ίβιτς: Στον τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης TV 100 μίλησε ο Σέρβος πρώην τεχνικός του ΠΑΟK όπου και αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Κράσνονταρ και στην απώλεια Κυπέλλου, ενώ σημείωσε πως ο κύκλος του στον Δικέφαλο του Βορρά δεν έχει κλείσει ακόμα.

Για την απώλεια του κυπέλλου με την Κράσνονταρ:

«Για την ιστορία της ομάδας ήταν σημαντικό η παρουσία μας στον τελικό εκεί που ηττηθήκαμε στη διαδικασία των πέναλτι. Θα ήταν κάτι ξεχωριστό να φτάναμε στην κατάκτηση του τίτλου, οι φίλαθλοι εκτίμησαν την πορεία μας μέχρι τον τελικό αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να μένεις ούτε στην επιτυχία ούτε στην αποτυχία. Πρέπει να προχωράς».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του πρώτου από τους σερί τίτλους που πήρε ο Δικέφαλος στηριζόμενος σε παίκτες που είχε επί ημερών του:

«Καταφέραμε να κατακτήσουμε ένα τίτλο για τον ΠΑΟΚ μετά από αρκετά χρόνια και στη συνέχεια η ομάδα προχώρησε και πέτυχε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Σε αυτή τη διαδρομή είχε παίκτες που βρισκόταν από το καλοκαίρι του 2016 εκεί. Θα μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα αυτή η ομάδα και πιστεύω πως ο κύκλος της ίσως θα έπρεπε να είχε κλείσει νωρίτερα».

Για το αν ο δικός του κύκλος στον ΠΑΟΚ έχει κλείσει:

«Αυτό είναι κάτι που δεν το έχω πει. Πήρα μια απόφαση το 2017 και αυτή ήταν να μη συνεχίσω. Έμεινα για ένα διάστημα εκτός, δούλεψα στο Ισραήλ, στην Αγγλία και τώρα στη Ρωσία. Δεν έχει κλείσει ο κύκλος μου στον ΠΑΟΚ», είπε ο Βλάνταν Ίβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα είναι υποβάθμιση για τον Ολυμπιακό - Μεγάλος χασογκόλης - Κατέρρευσε η ομάδα… εξαιτίας του"! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags