Facebook Pixel Σέρχι Νταρντέρ: Νέα δεδομένα για Νταρντέρ και Ολυμπιακό - "Σφήνα" από ιταλική ομάδα της Serie A (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-02 21:42:00

Νέα δεδομένα για Νταρντέρ και Ολυμπιακό - "Σφήνα" από ιταλική ομάδα της Serie A (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για Νταρντέρ και Ολυμπιακό - "Σφήνα" από ιταλική ομάδα της Serie A (ΦΩΤΟ)

Μπορεί ο Ισπανός μέσος να είναι πολύ ψηλά στη λίστα των Ερυθρόλευκων, όμως δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο παίκτης είναι στο στόχαστρο και γνωστής ιταλικής ομάδας.

Σέρχι Νταρντέρ: "Σφήνα" της Τορίνο για την απόκτηση του Ισπανού μέσου "βλέπουν" τα Μέσα της Ιταλίας που αναφέρουν πως η διοίκηση της Γκρανάτα εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του 29χρονου τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός.

Χαρακτηριστικά σημειώνουν πως οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου αναμένεται να συνομιλήσουν με την πλευρά του παίκτη, ώστε να του παρουσιάσουν το πλάνο και την πρότασή τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν με στόχο να πάρουν το πολυπόθητο ΟΚ από τον ίδιο.

Να σημειώσουμε ότι ο Σέρχι Νταρντέρ έπαιξε 41 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο τη σεζόν που τελείωσε με την Εσπανιόλ, έχοντας 7 γκολ και τέσσερις αστίστ, με τον σύλλογο της Βαρκελώνης παρά το γεγονός ότι υποβιβάστηκε να μην... βιάζεται να πουλήσει τον Ισπανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" Γιαννακόπουλου με Χεζόνια - Ανακοινώνει Παπαπέτρου, περιμένει δεύτερο Έλληνα παικταρά ο Αταμάν!