Facebook Pixel Αποκαλύψεις του Βλάντιμιρ Βάις πριν αποχωρήσει για την Λεχβίγια
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-05 12:48:00

"Kαρφιά" από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού για προπονητή της ομάδας - "Δεν είχαμε χημεία..."

Sportdog Team
"Kαρφιά" από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού για προπονητή της ομάδας - "Δεν είχαμε χημεία..."

Δηλώσεις για το μικρό πέρασμα που είχε από τους Ερυθρόλευκους έκανε ξένος ποδοσφαιριστής όπου ανέφερε πως δεν βρήκε ποτέ χημεία με τον προπονητή που ήταν τότε στους Πειραιώτες.

Βλάντιμιρ Βάις: Μόλις έξι μήνες, τη σεζόν2013-14 έμεινε στον Ολυμπιακό ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής πριν αποχωρήσει για την Λεχβίγια του Κατάρ, μιας και όπως σημείωσε δεν κατάφερε ποτέ να τα βρει με τον τεχνικό των Ευθρόλευκων, Μίτσελ.

«Στάθηκα δίπλα και αργότερα μου γύρισε μπούμερανγκ. Δεν υπήρξε χημεία παίκτη-προπονητή, δεν ταιριάξαμε. Τα οικογενειακά προβλήματα τα χάλασαν όλα, απλά ήθελα να φύγω από την Αθήνα. Η Αλ Ντουχαΐλ με πήρε λίγες ημέρες αργότερα (σ.σ. αφού πρώτα μετακινήθηκε στην Λεχβίγια). Ομολογώ δεν ήξερα μέχρι τότε πού ήταν το Κατάρ.

Ο πατέρας μου έστειλε εμένα στο Κατάρ. Είχα υψηλή ρήτρα στον Ολυμπιακό, δεν θα την πλήρωνε κανείς από την Ευρώπη. Είπα λοιπόν στον πατέρα μου ότι θα ζητήσω κάτι και αν δεν συμφωνούσαν, δεν θα πήγαινα. Εκείνος απάντησε καταφατικά και το ίδιο έκανε και η Αλ Ντουχαΐλ χωρίς δισταγμό», είπε ο Βλάντιμιρ Βάις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή μετά τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟ - Οσμάν Νο1 στοχος για αντι-Μίχαϊλιουκ - 2 εκατ. ο Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags