Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαφ με market value 6 εκατ. ευρώ φέρνει ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό - Στο σπίτι η φανέλα της 11άδας - Χτύπημα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-18 09:54:00

Χαφ με market value 6 εκατ. ευρώ φέρνει ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό - Στο σπίτι η φανέλα της 11άδας - Χτύπημα!

Sportdog Team

Οι Πειραιώτες φαίνεται ότι ξεσκονίζουν ήδη τις μεταγραφικές επιλογές που υπάρχουν, με το σημερινό ΦΩΣ να γφράφει πρωτοσέλιδα "Ψήνεται του Κρέσπο - Το σκέφεταται σοβαρά ο Πορτογάλος χαφ, η Φενερμπαχτσέ δεν είναι αρνητική για να τον παραχωρήσει και ο Ολυμπιακός ετοιμάζει το χτύπημά του"!

Οι Πειραιώτες είχαν στη λίστα τους τον παίκτη και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν είχε προχωρήσει το θέμα του. Ίσως για αυτό να θέλουν να επανέλθουν τώρα, με τον νέο τεχνικό διευθυντή στην ομάδα.

Ο Κρέσπο είχε θητεία σε Μπράγκα και Εστορίλ πριν φύγει για τη Φενέρ, με transfer fee στο 1,5 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει στους Τούρκους η πρώην ομάδα του Π. Άλβες, με το market value τού παίκτη να εκτοξεύεται στη συνέχεια στα 10 εκατ. ευρώ - Αν και τώρα έχει πέσει στα 6  εκατ. ευρώ.

Δείτε το σημερινό ΦΩΣ που στην ουσία επιβεβαιώνει το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog, αλλά και όλα τα υπόλοιπα αθλητικά πρωτοσέλιδα, εδώ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags