Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Τσικίνιο και όχι το καλοκαίρι, αλλά τώρα!

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε τα ξημερώματα της Παρασκευής ότι οι Πειραιώτες που τα είχαν βρει σε όλα με τον παίκτη, προκειμένου να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι, συμφώνησαν με την Μπενφίκα να τον πάρουν από τώρα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος έγραψε πως οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν με την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, προσφέροντας ένα ποσοστό μεταπώλησης, και παίρνουν από τον Ιανουάριο τον Τσικίνιο, προκειμένου να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή.

Να σημειωθεί πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μετράει φέτος 16 συμμετοχές με την Μπενφίκα, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από Λεϊσόες, Γκόντομαρ, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Ακαντέμικα, Μορεϊρένσε και Γκιρεσούνσπορ.


Έρχεται και ο Όρτα στην Ελλάδα για Ολυμπιακό!

Εκτός από τον Τσικίνιο, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία και με την Μρπάγκα για τον Αντρέ Ορτα που πετάει άμεσα για Ελλάδα!

Οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν τον τεχνίτη μέσο με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Το ύψος αυτής δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, ωστόσο εκείνο που ξεκαθαρίζεται είναι ότι η συμφωνία είναι δεδομένη.

Πρόκειται για έναν box-to-box χαφ, ο οποίος ξεχωρίζει για την ποιότητά του και αγωνίζεται κυρίως στις θέσεις 6-8.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντά με μεταγραφή η ΑΕΚ μετά τον Άρη - Το πήρε απόφαση ο Μανωλάς - Δεξί μπακ και Δαρέλας στον ΠΑΟΚ!