Facebook Pixel "Τα πάντα για να έρθει ο Γιοβάνοβιτς στην Εθνική - Πρωτόγνωρο για την ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-27 13:44:00

"Τα πάντα για να έρθει ο Γιοβάνοβιτς στην Εθνική - Είναι... πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ" (Audio)

Sportdog Team
"Τα πάντα για να έρθει ο Γιοβάνοβιτς στην Εθνική - Είναι... πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ" (Audio)

Τα σχόλια του Κώστα Κετσετζόγλου για την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα και τα τελευταία αγωνιστικά νέα στην Ένωση ενόψει Ολυμπιακού.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται άπαντες στην ΑΕΚ μετά και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των διεθνών ποδοσφαιριστών με τις εθνικές τους ομάδες.

Μεταφέροντας το ρεπορτάζ της Ένωσης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου στάθηκε στις σημαντικές επιστροφές παικτών, παραθέτοντας το... χρονοδιάγραμμα της επανένταξης τους στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας, ενώ έκανε και αναφορά στον Πέτρο Μάνταλο και την αλλαγή του στο ματς της Ελλάδας με τη Γεωργία: «Kανονικά ο Λιβάι Γκαρσία στην προπόνηση. Περιμένουμε Βίντα και Σιμάνσκι να επιστρέψουν. Ρεπό πήραν οι Έλληνες γιατί έφτασαν στις έξι τα ξημερώματα στην Ελλάδα. Μόνο ο Κάλενς λείπει, αλλά επιστρέφει αύριο. Την Πέμπτη θα έχουμε και τα νεότερα για τον Μάνταλο».

Στη συνέχεια ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στην υπεροπλία της ΑΕΚ και στο γεγονός ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει τους ποδοσφαιριστές του υγιείς στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος, ενώ συμπλήρωσε ότι το μεγάλο όπλο των «κιτρινόμαυροι» στον δρόμο προς τον τίτλο θα είναι η έδρα της: «Είναι... πρωτόγνωρο το ότι δεν βλέπεις παίκτες της ΑΕΚ να κάνουν ατομικό. Είναι τρία ντέρμπι σερί και έχει πολλά μέτωπα ανοικτά. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η έδρα για την ΑΕΚ φέτος στον δρόμο προς το πρωτάθλημα.».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags