Facebook Pixel Δέχθηκε πέτρες το πούλμαν της Λαμίας στην επιστροφή από το ματς με ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 10:49:00

Απίστευτο! Δέχθηκε πέτρες το πούλμαν της Λαμίας στην επιστροφή από το ματς με ΠΑΟ

Sportdog Team
Απίστευτο! Δέχθηκε πέτρες το πούλμαν της Λαμίας στην επιστροφή από το ματς με ΠΑΟ

Σοκ για την ομάδα της Φθιώτιδας μιας και όπως έγινε γνωστό το πούλμαν της ομάδας κατά τη διάρκεια της επιστροφής από την Αθήνα και το ματς με τους Πράσινους δέχθηκε πέτρες στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου.

Λαμία: Τεράστια αναστάτωση για την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία κατά την επιστροφή του απόψε στην πόλη από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Και αυτό, καθώς στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, το πούλμαν της ομάδας δέχθηκε επίθεση με πέτρες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας lamianow, λίγο μετά το πρώτο τούνελ της Εθνικής Οδού στον Άγιο Κωνσταντίνο, ομάδα πέντε-έξι ατόμων επιτέθηκε με πέτρες -πιθανότατα- στο λεωφορείο. Ο οδηγός είχε προλάβει να αντιληφθεί την κίνηση στα δεξιά του δρόμου και δεν αιφνιδιάστηκε. Αυτό αποδείχθηκε σωτήριο, αφού δεν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ χειρότερες καταστάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, δημιουργήθηκε τεράστια ένταση όπως είναι φυσιολογικό. Μάλιστα, αποχωρώντας η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία μετέβη στο ΑΤ της Σκάρφειας όπου και ενημέρωσε με το συμβάν, προκειμένου να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία και να γίνουν οι απαραίτητες καταγγελίες.

Δεδομένα, ωστόσο, αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, πρόκειται για μία άκρως καταδικαστέα πράξη. Πόσο μάλλον όταν συμβαίνει σε μια περιοχή που ανέκαθεν η ομάδα της Λαμίας αντιμετωπιζόταν με πολύ μεγάλη εχθρικότητα από συγκεκριμένες ομάδες ατόμων.

Πηγή: lamianow.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλη φάση με Άρη! Ξεπέρασε Λιβάι ο Πόνσε, ξύπνησε ο Πινέδα - Ευλογημένη γενιά ΑΕΚτζήδων

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags