Facebook Pixel Έχει... κλειδώσει ο στόχος στον ΠΑΟΚ! Μόνο Μπριζ στο μυαλό του Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 11:24:00

Έχει... κλειδώσει ο στόχος στον ΠΑΟΚ! Μόνο Μπριζ στο μυαλό του Λουτσέσκου - Τα δεδομένα

Sportdog Team
Έχει... κλειδώσει ο στόχος στον ΠΑΟΚ! Μόνο Μπριζ στο μυαλό του Λουτσέσκου - Τα δεδομένα

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν είχε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα κάτι που έχει κάνει άπαντες στην ομάδα να έχουν στο μυαλό τους μόνο το παιχνίδι ρεβάνς με την βελγική ομάδα για τα προημιτελικά του Conference League.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ματς μέσα στο Σαββατοκύριακο και γι΄ αυτό υπάρχει λόγος. Και μάλιστα σοβαρός, αφού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτε άλλο για τους ασπρόμαυρους, πέρα από το παιχνίδι με την Μπριζ στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μπροστά της τον αγώνα με την βελγική ομάδα, ένα ματς-πρόκληση μιας και… παίζεται ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Προβλήματα υπάρχουν μιας και τον ΠΑΟΚ έχει… χτυπήσει μία ίωση, που κρατάει για την ώρα εκτός τους Μπράντον Τόμας και ο Μάρκος Αντόνιο. Θυμίζουμε ότι στα πιτς παραμένουν ο Νάσμπεργκ, που δουλεύει ατομικά και ο Τρόοστ-Εκόνγκ που κάνει θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, σε συνέχεια της αποθεραπείας του από τη θλάση 3ου βαθμού που υπέστη κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί και σήμερα, με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλη φάση με Άρη! Ξεπέρασε Λιβάι ο Πόνσε, ξύπνησε ο Πινέδα - Ευλογημένη γενιά ΑΕΚτζήδων

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags