Facebook Pixel Sportdog.gr | "Πόρτα" στην Μπόκα Τζούνιορς για να έρθει Ολυμπιακό - Διεθνής Αργεντινός με market value 6 εκατ. - Έρχεται;
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-16 04:53:00

"Πόρτα" στην Μπόκα Τζούνιορς για να έρθει Ολυμπιακό - Διεθνής Αργεντινός με market value 6 εκατ. - Έρχεται;

Sportdog Team

Την περίπτωση του Νίκολας Βαλεντίνι έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός, ήδη από τον περασμένο Γενάρη, για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.


"Το όχι του Βαλεντίνι και ο Ολυμπιακός - Η απάντηση στην Μπόκα Τζούνιορς και η... κόκκινη εμπλοκή", αναφέρει το σημερινό, πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του Πρωταθλητή!

Ο 23χρονος άσος είναι διεθνής με την U23 τής πατρίδας του, παίζει ως στόπερ, με ψηλό και δυνατό κορμί, έχει μέλλον μπροστά του, αλλά δεν είναι ο στόπερ-δάσκαλος που ψάχνει για να φέρει στην Ελλάδα η ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

Προφανώς, όμως, είναι μια λύση με μεγάλο ενδιαφέρον, φέτος είχε αρκετά παιχνίδια με τη φανέλα της Μπόκα, το market value είναι στα 6 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον χειμώνα του 2024.

Κάτι που σημαίνει ότι, με βάση τα σημερινά δεδομένα, αν γίνει μια καλή προσέγγιση μπορεί να έρθει στην Ελλάδα με ελάχιστα χρήματα ή και τελείως τσάμπα.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags