Facebook Pixel "Δεν είναι παράλογο να κοιτάζει η Γουέστ Χαμ τον Κωνσταντέλι
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-17 15:10:00

"Δεν είναι παράλογο να κοιτάζει η Γουέστ Χαμ τον Κωνσταντέλια!"

Sportdog Team

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ντίμης Κωνσταντόπουλος, μιλώντας για τα μεταγραφικά ρεπορτάζ που έρχονται από την Αγγλία και την Premier League, σύμφωνα με τα οποία η Γουέστ Χαμ «κοιτάζει» την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Με τον τερματοφύλακα να γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα, εξέφρασε τις δικές του εκτιμήσεις για το αν το νεαρό ταλέντο του ΠΑΟΚ είναι έτοιμο για μια τέτοια μεγάλη μεταγραφή. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Το άκουσα και δεν το θεωρώ παράλογο ή απίθανο, γιατί παρόλο που η Γουέστ Χαμ έχει έναν τρόπο ποδοσφαίρου πιο δυνατό και επιθετικό, πάντα έχουν έναν ή δυο παίκτες που είναι πιο τεχνήτες.

Το επιδιώκουν αυτό και νομίζω ότι είναι καλή η επιλογή να κοιτάνε τον Κωνσταντέλια, έχει όλα τα προσόντα, το ταλέντο και έχει δείξει πόσο καλός είναι για τα δεδομένα της Ελλάδος, έχει και όλο το μέλλον μπροστά του. Ίσως θέλουν να αναπληρωθεί και ο Πακετά. Αν γίνει αυτό θα κάνουν δουλειά στο να τον φτιάξουν σωματικά αλλά και από θέμα νοοτροπίας για να ανταπεξέλθει στον αγγλικό τρόπο παιχνιδιού, και από θέμα fitness αλλά και από άποψη ταχύτητας.Το sports fitness και το sports science έχουν προοδεύσει τόσο πολύ που μπορούνε να κάνουμε μετρήσεις και να βρούνε πιο είναι το όριο για να μην επηρεαστεί η ταχύτητά του, είναι μικρός ακόμα και πλάθεται. Οπότε έχουν αυτή την πολυτέλεια να τον πλάσουν όπως θέλουν.

Το κυριότερο είναι πόσο εύκολα θα προσαρμοστεί ο ίδιος, αλλά δεν νομίζω να έχει θέμα γιατί το ταλέντο είναι εκεί, οπότε πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά.

Για μένα η Premier είναι η καλύτερη κατηγορία όλου του κόσμου. Για μένα θα πήγαινα στη Premier League, γιατί δεν είναι Championship που έχει πολύ τρέξιμο και ξύλο. Έχει πολλούς τεχνήτες, το παιχνίδι είναι αρκετά τεχνικό. Σίγουρα ο ρυθμός και η ταχύτητα οι αντίπαλοι είναι πιο δύσκολοι, αλλά είναι μια πολύ καλή επιλογή για να πάει εκεί. Αν καταφέρει να πάει στη Γουέστ Χαμ, γιατί να μην καταλήξει και σε μια από τις τοπ ομάδες της Αγγλίας;

Έχει αποδείξει ήδη στον ΠΑΟΚ και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ότι είναι ικανός. Νομίζω ότι η Γουέστ Χαμ τον παρακολουθεί εδώ και καιρό και σίγουρα έχουν δει ότι είναι έτοιμος να κάνει αυτό το άλμα. Και ο προπονητής  της ομάδας εμπιστεύεται νεαρούς και ταλαντούχος παίκτες, άρα θα μπορεί να παίξει και θα του δοθούν ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του να τις αρπάξει και να τις αξιοποιήσει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags