Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Νικάει ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και παίρνει πρωτάθλημα"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-20 19:45:00

"Δεν διώχνει κανείς τον Μεντιλίμπαρ - Νικάει ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, παίρνει πρωτάθλημα"!

του Γιώργου Κτενά
"Δεν διώχνει κανείς τον Μεντιλίμπαρ - Νικάει ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, παίρνει πρωτάθλημα"!

Η πρόκριση με Άστον Βίλα και η ομαδάρα Συλλαϊδόπουλου. Ο Νίκος Βαμβακούλας μιλάει στο Sportdog.gr για τις δύο τεράστιες επιτυχίες των Πειραιωτών και τη μάχη του τίτλου

Μεγάλη νίκη τής Κ19 ομάδας τού Ολυμπιακού στη Νιόν, καθώς απέκλεισαν τη Ναντ και προκρίθηκαν για πρώτη φορά στον τελικό του Youth League. 

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε 0-0, οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι και μάλιστα ακυρώθηκε γκολ τού Κωστούλα, με το παιχνίδι να πηγαίνει στα πέναλτι - Εκεί που ο Άντζελο Σίνα ντύθηκε... Κωνσταντίνος Τζολάκης και βοήθησε τα μέγιστα για να πάρει την πρόκριση στον τελικό η ομάδα του (-ήδη τον αποκαλούν νέο Τζολάκη). Πρόκριση που πρώτη φορά πετυχαίνει οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Βαμβακούλα, που παρακολούθησε το παιχνίδι και είχε να πει μόνο καλά λόγια για τη δουλειά του Συλλαϊδόπουλου, αν και θελησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για τα παιδιά που ξεχωρίζουν και μιλάει ήδη η ποδοσφαιρική πιάτσα για εκείνα.

Ακόμα, τον ρωτήσαμε και για την πρόκριση της πρώτης ομάδας, που επίσης έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει να βρεθεί στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

"Έχει μέλλον ο Ολυμπιακός του Συλλαϊδόπουλου - "Ψώνισε" τον αντίπαλο ο Σίνα - Δεν θα διώξει κανείς τον Μεντιλίμπαρ"

"Είναι δουλεμένη ομάδα, φαίνεται ότι είναι δουλεμένη καλά από τον Συλλαϊδόπουλο. Όπως και η Ναντ ήταν πολύ καλή ομάδα. Ωραίο παιχνίδι, με πολλές φάσεις. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει μέλλον", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και όταν του ζητήσαμε να μας πει ονόματα από ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει, σχολίασε:

"Μπορεί κάποιος να είναι ένα-δύο χρόνια καλός και στη συνέχεια να μείνει πίσω. Είναι ποιος δεν πάρει το μυαλό του αέρα κ.λπ. Ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει σωστα στις ακαδημίες, κι αν έχουν υποδομή και δουλέψουν καλά, κάποιοι θα βρεθούν στην πρώτη ομάδα. Αυτό μετράει πρώτα από όλα".

Πώς είδατε τον τερματοφύλακα Σίνα που, ήδη, υπάρχει σύγκριση με τον Τζολάκη;

"Ο γκολκίπερ έτσι είναι, θα ψωνίσει τον εκτελεστή και μπορεί να το πιάσει. Είναι και θέμα τύχης. Εντάξει, ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για όλα τα παιδιά".

 

Για την επιτυχία τής ομάδας τού Μεντιλίμπαρ θα πείτε δυο λόγια;

"Από τότε που είπε ο Μαρινάκης οτι δεν ενδιαφέρεται μόνο για το πρωτάθλημα αλλά και για την Ευρώπη, βρήκε καλό προπονητή, ταίριαξαν πρόεδρος-προπονητής και προχωράει. Ο Μεντιλίμπαρ θα μείνει όσα χρόνια θέλει. Δεν θα τον διώξει κανένας, όταν φύγει θα είναι γιατί το επέλεξε μόνος του".

"Πρόβλημα αν φύγει ο Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό - Μπορεί να αποκλείσει την Άστον Βίλα - Θα πάρει πρωτάθλημα αν κερδίσει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ"

Πέτυχε διάνα στην επιλογή προπονητή ο Μαρινάκης.

"Ο Μαρινάκης έχει αποδείξει ότι ποιον θέλει τον κρατάει και όποιον θέλει τον φέρνει. Ο Ολυμπιακός έχει χρόνια να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ποτέ δεν τέθηκε θέμα οικονομικό. Το πρόβλημα δεν είναι οι επιλογές τού Μαρινάκη και το αν βάζει λεφτά λοιπόν, αλλά να μην σκεφτεί ποτέ να φύγει από τον Ολυμπιακό".

Πώς βλέπετε τη συνέχεια για τον Ολυμπιακό;

"Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι όταν παίζει με καλές ομάδες μπορεί να τα καταφέρει, έχει αποκλείσει θηρία τού ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, είναι εφτάψυχος, γιατί να μην τα καταφέρει και με την Άστον Βίλα; Στην Ελλάδα υπάρχουν 3-4 ομάδες που κυνηγούν το πρωτάθλημα, αν κερδίσει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο γήπεδό του μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτησε κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού ο Τσάμπι Αλόνσο - "Πρόταση 10 εκατ."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags