Facebook Pixel Διαφώνησε με ΠΑΟΚ ο Βαρούχας - Ατάκα "φωτιά" για το Άρης-ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-22 00:25:00

Διαφώνησε σε όλα με ΠΑΟΚ ο Βαρούχας - Ατάκα "φωτιά" για το Άρης-ΑΕΚ (Vid)

Sportdog Team
Διαφώνησε σε όλα με ΠΑΟΚ ο Βαρούχας - Ατάκα "φωτιά" για το Άρης-ΑΕΚ (Vid)

Τι είπε για τις διαμαρτυρίες για τα γκολ του Ολυμπιακού και η άποψή του για το 1-0 του Άρη, που ακόμα δεν ξέρουμε αν πέρασε η μπάλα τη γραμμή...

Οι αποφάσεις των διαιτητών στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Άρης - ΑΕΚ συζητήθηκαν αρκετά, με τον Παναγιώτη Βαρούχα να δίνει τη δική του οπτική σχετικά με τις επίμαχες φάσεις.

Ο παλαίμαχος ρέφερι ξεκίνησε την ανάλυσή του από το ντέρμπι του Φαλήρου, μετά τη λήξη του οποίου ο ΠΑΟΚ εξέφρασε έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία. Ο Παναγιώτης Βαρούχας πάντως δεν δικαίωσε τους Θεσσαλονικείς για όσα ζητούν στις κρίσιμες φάσεις.

Αναφορικά με το πέναλτι, από το οποίο προήλθε το 1-0 του Ολυμπιακού, ο καθηγητής διαιτησίας συμφώνησε με διαιτητή και VAR. Τόνισε πως υπάρχει ανατροπή του Ναβάρο από τον Κουλιεράκη, ενώ χαρακτήρισε μάλιστα αψυχολόγητη την ενέργεια του Έλληνα αμυντικού να σπρώξει τον αντίπαλό του.

Αντίστοιχα, ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για φάουλ του Ρίτσαρντς στον Σάστρε στην αρχή της φάσης για το 2-0, αλλά ο Παναγιώτης Βαρούχας δεν συμφωνεί. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως δεν υπήρξε κανένα φάουλ, αφού ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν έκανε κίνηση προς τον αντίπαλό του, αντιθέτως ήταν ο Σάστρε αυτός που έπεσε πάνω του.


 

Βαρούχας για το γκολ στο Άρης – ΑΕΚ: Κανείς δεν ξέρει σίγουρα!

Στο ματς του Βικελίδης συζητήθηκε πολύ το γκολ για το 1-0 του Άρη, σχετικά με το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας ή όχι. Ο Παναγιώτης Βαρούχας τοποθετήθηκε με επιφύλαξη, αφού είπε ότι φαίνεται μεν η μπάλα να περνά ολόκληρη τη γραμμή, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος σε τέτοια φάση χωρίς την αντίστοιχη τεχνολογία γραμμής. Πρόσθεσε δε, πως καλό θα ήταν να λυθεί και αυτό το ζήτημα στη νέα σύμβαση που θα υπογραφεί για το VAR, με την προσθήκη τεχνολογίας γραμμής.

Ο παλαίμαχος ρέφερι συμφώνησε με την ακύρωση γκολ της ΑΕΚ με τον Άμραμπατ για επιθετικό φάουλ (υπήρχε και οφσάιντ) όταν το σκορ ήταν στο 1-1. Τέλος, για το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ που ο διαιτητής πήρε πίσω στο 88', ανέλυσε ότι πράγματι υπήρχε πέναλτι για πάτημα του Ρόουζ στον Αραούχο, όμως δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε κάνει επιθετικό φάουλ με τον ίδιο τρόπο ο Αραούχο στον Τζούρασεκ. Ο διαιτητής θα έπρεπε να το έχει δει χωρίς να χρειαστεί να πάει στο ριπλέι, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση Άρη σε Κούγια και Ολυμπιακό: "Γραφικέ δικηγοράκο, θα αντέξετε;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags