Facebook Pixel Προβληματισμός στον Άρη! Οι αλλαγές στο πρόγραμμα
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-23 01:07:00

Προβληματισμός στον Άρη! Οι αλλαγές στο πρόγραμμα, το κενό και ο τελικός

Sportdog Team
Προβληματισμός στον Άρη! Οι αλλαγές στο πρόγραμμα, το κενό και ο τελικός

Ο Άρης έπαιξε χθες με την ΑΕΚ, την Τετάρτη υποδέχεται τον Ολυμπιακό, αλλά ταυτόχρονα οι Κιτρινόμαυροι αναμένουν και τις όποιες αλλαγές προκύψουν στο πρόγραμμα, που, δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, του Κυπέλλου Ελλάδας.

Άρης: Ο Άρης έπαιξε χθες με την ΑΕΚ, την Τετάρτη υποδέχεται τον Ολυμπιακό, αλλά ταυτόχρονα οι Κιτρινόμαυροι αναμένουν και τις όποιες αλλαγές προκύψουν στο πρόγραμμα, που, δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League, αλλάζει το συνολικό σχεδιασμό και πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται θα υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις.

Η 9η αγωνιστική που είχε οριστεί για την Τετάρτη του Πάσχα, 8 Μαΐου, θα αλλάξει ολόκληρη, αφού υπάρχει το ματς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα. Δε γίνεται να πάει… πίσω μόνο ο αγώνας των ερυθρόλευκων, καθώς οι δύο τελευταίες στροφές των Playoffs θα πρέπει να γίνουν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα. Το επικρατέστερο σενάριο είναι η 9η και η 10η αγωνιστική των Play Offs, να μετατεθούν για την Τετάρτη 15/5 και την Κυριακή 19/5. Αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξει και ο τελικός του Κυπέλλου και θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα στις Σάββατο 25 Μαΐου.

Από εκεί και πέρα, ένα ακόμη «θέμα» που δημιουργείται για τον Άρη, με την μετάθεση διεξαγωγής των δύο τελευταίων αγωνιστικών είναι το μεγάλο «κενό» που θα δημιουργηθεί. Οι Κιτρινόμαυροι θα παίξουν την Κυριακή 28 Απριλίου με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και το επόμενο ματς θα είναι στις 15 Μαΐου με τη Λαμία. Οπότε δημιουργείται ένα διάστημα περίπου 20 ημερών χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μέτριος ΠΑΟΚ αλλά και ο ανεπαρκής Πορτογάλος διαιτητής και... ο Ιμπόρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags