Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Διαφωνώ με Λουτσέσκου! Καθαρά τα 2 γκολ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-22 14:10:00

Διαφωνώ με Λουτσέσκου! Καθαρά τα δύο γκολ, καμιά σιγουριά χωρίς τεχνολογία

"Σφύρα καλά" με τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη

Ο Κώστας Φινοκαλιώτης αναλύει στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» τις αμφισβητούμενες φάσεις της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανέλυσε στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» - Powered by Sportdog.gr ο Κώστας Φινοκαλιώτης.

Ο έμπειρος διαιτητής παραδέχτηκε, ότι παρακολουθούμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα με καλές διαιτησίες παρά ορισμένες διαμαρτυρίες.

Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ διαφωνεί με τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου. «Υπάρχει ανατροπή του Ναβάρο από Κουλιεράκη. Φαίνεται ξεκάθαρα η ενέργεια του αμυντικού αν σπρώχνει τον αντίπαλό του. Δεν υπάρχει παράβαση από τον αμυντικό του Ολυμπιακό στο δεύτερο γκολ των Πειραιωτών», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά το Άρης-ΑΕΚ ανέφερε ότι στο 1-0 «χωρίς αντίστοιχη τεχνολογία γραμμής, ό,τι θέση και να πάρουμε δεν θα είμαστε 100% σίγουροι. Θα συμφωνήσουμε με το VAR, παρότι η λήψη δεν είναι ξεκάθαρη». Παράλληλα σημείωσε, ότι «το ακυρωμένο γκολ του Άμραμπατ ήταν σωστή απόφαση, όπως και ότι ο Βεργέτης πήρε πίσω την απόφασή του για το πέναλτι στον Αραούχο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags