Facebook Pixel "Καθαρίζουν Ιωαννίδης, Μπακασέτας"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-22 15:58:00

"Καθαρίζουν Ιωαννίδης, Μπακασέτας" - Απόφαση Τερίμ για Μπερνάρ ενόψει ΑΕΚ

Sportdog Team
"Καθαρίζουν Ιωαννίδης, Μπακασέτας" - Απόφαση Τερίμ για Μπερνάρ ενόψει ΑΕΚ

Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν δείξει ότι αποτελούν τα... κλειδιά των Πρασίνων στα play off της Super League και ο Τούρκος τεχνικός ξέρει ότι αυτό μπορεί να δώσει μέχρι και τον τίτλο στο φινάλε.

Παναθηναϊκός: Για τις εμφανίσεις των Φώτη Ιωαννίδη και Τάσου Μπακασέτα στα φετινά play off της Super League και τις βοήθειες που έχουν δώσει στους Πράσινους μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα πρέπει να πάρει 12 βαθμού με Άρη και Λαμία. Έχει πάρει τους 9 ήδη. Ιωαννίδης και Μπακασέτας είναι αυτοί που έχουν καθαρίσει στα playoffs. To έχουν κάνει σε όλα πλην του ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και δεν το θεωρώ τυ«»χαίο ότι ακολούθησε το ματς της Εθνικής. Στα ντέρμπι, που είναι αυτά που σου δίνουν και τίτλους. Χθες, είχαν συμμετοχή σε τέσσερα από τα πέντε γκολ. Όλα τα φώτα έχουν πέσει στον Ιωαννίδη, δικαίως. Ο Μπακασέτας είναι καθοριστικός από όταν ήρθε. Έχει ταιριάξει απόλυτα με την ομάδα και πέραν του αγωνιστικού δείχνει με τις δηλώσεις του ότι είναι μια τεράστια προσωπικότητα», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι Παναθηναϊκός έκανε διαδικαστικό το δεύτερο ημίχρονο με τη Λαμία, σημειώνοντας την καθοριστική συμβολή σε πνευματικό επίπεδο του Τερίμ, παρά το γεγονός ότι ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ για τον Μπερνάρ είπε ότι οι Πράσινοι τον θέλουν υγιή στα επόμενα ματς και θα ρισκάρουν την συμμετοχή του με την Ένωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να σταματήσει ο διχασμός στον ΠΑΟ - Στις ήττες... θυμούνται Αλαφούζο-Τερίμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags