Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συνελήφθη ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Λυγγ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-22 14:50:00

Συνελήφθη ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Λυγγερίδη! Αρχηγικά μέλη της Θ7

Sportdog Team
Συνελήφθη ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Λυγγερίδη! Αρχηγικά μέλη της Θ7

Οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι περισσότεροι συλληφθέντες της μεγάλης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας, σχετικά με την δολοφονική επίθεση στου Ρέντη στο 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας με θανάσιμη επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, στου Ρέντη!

Όπως έχει γίνει γνωστό, από τα ξημερώματα της Δευτέρας βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται και ήδη υπάρχουν πολύ σημαντικά στοιχεία!

Μεχρι αυτή την ωρα εχουν συλληφθει 57 ατομα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφια θα περιλαμβανει 158!

Στη συντριπτικη πλειοψηφια οι συλληφθεντες είναι οργανωμενοι οπαδοι του Ολυμπιακου. Αναμεσα τους είναι και ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ  της δολοφονιας Λυγγερίδη! Ο ηθικός αυτουργός δεν θα παραπεμφθεί μόνο για ηθική αυτουργία αλλά και για συμμετοχή σε επεισόδια με αθλητικό υπόβαθρο.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, βρίσκονται αρχηγικά μέλη της Θύρας 7 και άτομα που έχουν ταυτοποιηθει σε διακίνηση ναρκωτικών, ξυλοδαρμούς και αλλα αδικήματα, ενώ κάποιοι εξ αυτών είχαν συλληφθεί για άλλα οπαδικά επεισόδια!

Παράλληλα στο πλαίσιο της επιχείρησης έχει πραγματοποιηθεί και μεγάλος αριθμός ερευνών σε σπίτια και οχήματα, από όπου έχουν κατασχεθεί διάφορα πειστήρια. Από τις κατ οίκον έρευνες βρήκαν πολλά ρούχα τα οποία ταχτοποιούνται με ρουχα που φορουσαν κατά την διαρκεια των επεισοδιων, ενώ επίσης βρηκαν και διαπιστευσεις της  Super League για αγωνες του Ολυμπιακου.

Παύλος Μαρινάκης για δολοφονία Λυγγερίδη: Τέτοιες υποθέσεις απαιτούν χρόνο, να έχουμε εμπιστοσύνη σε ΕΛΑΣ και Δικαιοσύνη

Για την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. ρωτήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απαντώντας πως τέτοιες υποθέσεις χρειάζονται χρόνο, πως η κυβέρνηση δεν εμπλέκεται από τη στιγμή που αφορούν στην Ελληνική Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη και πως θεωρεί ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις σύντομα από την Αστυνομία.

Ο κ. Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως η δολοφονία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για την ελληνική κοινωνία για τα περιστατικά βίας που λάμβαναν χώρα κατά κύριο λόγο σε ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Όπως είπε, τότε, η κυβέρνηση είχε λάβει αποφάσεις σε δύο σκέλη. Το πρώτο αφορούσε την ευθύνη της Πολιτείας, με κόστος εκατοντάδες χιλιάδες φίλαθλοι να μείνουν εκτός γηπέδων για δύο μήνες. «Όλα όσα είπαμε τα κάναμε πράξη με αποτέλεσμα να βλέπουμε σημαντικά παιχνίδια να γίνονται όπως τα ευρωπαϊκά και όπου εντοπίστηκαν προβλήματα από μειοψηφίας επιβλήθηκαν οι απαραίτητες πειθαρχικές ποινές από την αρμόδια αρχή», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για την ποινική διάσταση είπε «αυτό δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης. Η απάντηση στα ερωτήματα που έχω δεχθεί για τη διάρκεια της έρευνας, είναι πως πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ και στους ανθρώπους της ελληνικής Δικαιοσύνης. Είναι πολύ πιθανόν τέτοιες υποθέσεις να απαιτούν χρόνο, νηφαλιότητα και αντικειμενικότητα». Καταλήγοντας δε σημείωσε πως «είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι στην ΕΛΑΣ δουλεύουν σε πολλές υποθέσεις. Λεπτομέρειες ως κυβέρνηση δεν ξέρουμε, δεν είναι δουλειά μας, θα ακολουθήσουν θεωρώ σύντομα ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία».
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προβοκάτορας" με Κουλιεράκη ο Μεντιλίμπαρ - Eίναι mixer Αλμέιδα-Λουτσέσκου
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags