Facebook Pixel Ανατροπή με Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ, Άραβες για Ιωαννίδη
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-24 13:33:00

Ανατροπή με Κωνσταντέλια, όρισε τιμή πώλησης ο ΠΑΟΚ - Premier για Ιωαννίδη!

GOALάρες by Εvaggelistis

Η μεταστροφή με τον άσο του ΠΑΟΚ και η απόφαση Αλαφούζου. Ποιος είναι ο αγγλικός σύλλογος που ενδιαφέρεται για το τεράστιο ταλέντο του Δικεφάλου και οι τελευταίες εξελίξεις με τον Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ: Από εκεί που το τελευταίο διάστημα στην Τούμπα σφύριζαν... αδιάφορα για την προοπτική της καλοκαιρινής περήφανης πώλησης του, το τελευταίο διάστημα - τουλάχιστον σύμφωνα με την εκτίμηση της διεθνούς πιάτσας agents - υπάρχει μεταστροφή προθέσεων στους  ασπρόμαυρους. Εξ ου και το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται μια κινητοποίηση από πλευράς ατζέντηδων για να πάνε ομάδες και προτάσεις στον ΠΑΟΚ. Λες και έχει πέσει... σύρμα.

Βέβαια η τιμολόγηση του " Ντέλια" δεν πέφτει κάτω από τα 15.000.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί την βάση. Και κάτι ακόμη: η Πρεμιερλιγκάτη ομάδα που είναι ζεστή και ασχολείται τον Κωνσταντέλια είναι η Μπράιτον. Στην περίπτωσή της όμως, μπορεί δεδομένα να τον θέλει αλλά προς το παρόν δεν τον αξιολογεί για 15 εκατομμύρια, ενδεχομένως ούτε για 12...

ΙΩΑΝΙΔΗΣ:  Έχουμε αποκαλύψει πως ο Αλαφούζος πλέον δεν συζητάει την πώληση του για ποσό κάτω από τα 30.000.000 ευρώ. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι μέσα στον Παναθηναϊκό που υποστηρίζουν πως στην πορεία μπορεί να πειστεί το αφεντικό για πώληση του σε ποσά απο 22 μέχρι 25 εκατομμύρια αλλά σε καμία περίπτωση για 20 και... under! Η τιμολόγηση του "Φωτάρα" από τον Παναθηναϊκό είναι ο βασικός λόγος που υποχωρεί το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Λάτσιο του Μανδά ( δεν θα έφτανε πάνω από τα 17.000.000), η Στουτγκάρδη (ταβάνι της τα 13 εκατ.), η Λάνς (γύρω στα 15 εκατομμύρια θα έδινε). Τα λεφτά που ζητάει τώρα το τριφύλλι κακά τα ψέματα μόνο κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ μπορούν να τα καλύψουν.

Και η αλήθεια είναι πως το όνομα του Ιωαννίδη όντας παίζει πολύ δυνατά και σοβαρά σε διάφορες ομάδες, διαφορετικά δεν θα απασχολούσε...BBC, Sky Sports και πάει λέγοντας. Γουέστ Χαμ, Λέστερ και Φούλαμ έχουν ήδη γραφτεί αλλά η Νιούκαστλ αποτελεί ... new entrance στο αγγλικό chat για τον Ιωαννίδη.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον έδιωξε ο ΠΑΟ, πήρε Ευρωπαϊκό με Ολυμπιακό - Τέσσερις τα "πράσινα δώρα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags