Facebook Pixel "Ο χειρότερος ΠΑΟ που θα μπορούσε να φανεί με ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-25 12:43:00

"Ο χειρότερος ΠΑΟ που θα μπορούσε να φανεί με ΑΕΚ - Ήταν πέναλτι, αλλά..."

Sportdog Team
"Ο χειρότερος ΠΑΟ που θα μπορούσε να φανεί με ΑΕΚ - Ήταν πέναλτι, αλλά..."

Ως την χειρότερη εμφάνιση που θα μπορούσε να έχει ο Παναθηναϊκός στη Νέα Φιλαδέλφεια χαρακτήρισε τη χθεσινή με την ΑΕΚ ο Νίκος Αθανασίου. 

Ο ρεπόρτερ των πράσινων αναλύοντας στον bwinΣΠΟΡFM 94,6 τα όσα έγιναν χθες στην Opap Arena υπογράμμισε ότι οι πράσινοι παρουσιάστηκαν στον χθεσινό αγώνα σαν να μην ήταν η ομάδα η οποία είχε τη δίψα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα απέναντι σε μία ΑΕΚ που το είχε κατακτήσει πέρσι αλλά αγωνιζόταν σαν να μην έχει συμβεί αυτό για πολλά χρόνια και να έχει μεγαλύτερη δίψα.

Στα αγωνιστικά στάθηκε στην απουσία του Μπερνάρ η οποία ήταν καταλυτική στην εξέλιξη του ματς, ενώ έκανε λόγο για ευθύνες των παικτών αλλά και του Τερίμ στεκούμενος περισσότερο στην επιλογή του Λημνιού.

«Δεν θέλω να μειώσω τον παίκτη αλλά όταν έχεις άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν μεγαλύτερη παρουσία στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, όπως ο Μαντσίνι τότε ίσως να είναι προτιμότερο να πας σε μια τέτοια επιλογή», τόνισε, ενώ επεσήμανε ότι στην προσπάθεια του ο Τερίμ να αλλάξει κάτι στην επιλογή του 3-5-2 στο β’ ημίχρονο άφησε κενές τις πτέρυγες απέναντι σε μια ΑΕΚ που έχει τα καλύτερα άκρα στο πρωτάθλημα.

«Υπήρχε και ένα πέναλτι, το οποίο έπρεπε να δοθεί αλλά όταν έχεις τέτοια εικόνα», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ με bullying σε ΠΑΟ! Τραγική έμπνευση Τερίμ, θλίψη ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags