Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καραμπόλα" με Φάτι - Φορ και χαφ 4.5 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-26 13:20:00

"Καραμπόλα" με Φάτι και Ολυμπιακό! Φορ και χαφ 4.5 εκατ. ζητά ο Μεντιλίμπαρ

του Παναγιώτη Νικολάου

Πώς o άσος της Μπαρτσελόνα αλλάζει τον σχεδιασμό των Πειραιωτών. Η εξαιρετική περίπτωση του επιθετικού από την Ισπανία και ο μέσος που θέλει ο Βάσκος στο Λιμάνι και είναι... πανάκριβος!

Μια ενδιαφέρουσα είδηση ήρθε από την Ιβηρική και αφορά τον Ολυμπιακό, αλλά με πλάγιο τρόπο. Πάμε να την δούμε: Η Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει να παραχωρήσει το καλοκαίρι τον Ανσού Φάτι, που αγωνίζεται δανεικός στην Μπράιτον, αλλά η διοίκηση της αγγλικής ομάδας έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει για ομάδα προκειμένου να παραχωρήσει τον διεθνή Ισπανό επιθετικό, με τη Σεβίλλη να φέρεται ότι έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και συμφώνησε με το κλαμπ της Βαρκελώνης για να τον πάρει το καλοκαίρι δανεικό για έναν χρόνο! Κι εδώ είναι που μπαίνει στη μέση ο Ολυμπιακός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η έλευση του Φάτι στη Σεβίλλη, θα σημάνει τη δεδομένη αποχώρηση του Ράφα Μιρ από το κλαμπ της Ανδαλουσίας. Ένας Μιρ που έχει περάσει και από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ και το καλοκαίρι του 2023 απασχόλησε έντονα τους Πειραιώτες. Φέτος που θα είναι χωρίς ομάδα, θα τους αφήσει ασυγκίνητους; Κερασάκι: Ο Μεντιλίμπαρ έχει συνεργαστεί με τον Μιρ στη Σεβίλλη την περασμένη αγωνιστική περίοδο και, φυσικά, δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να έρθει στην Ελλάδα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/1: Να πούμε κάτι ακόμα που έφτασε στα αυτιά μας για τους Πειραιώτες από την Ισπανία, ακριβώς λόγω της παρουσίας τού Μεντιλίμπαρ στην άκρη τού πάγκου τους; Το προσεχές καλοκαίρι σαφώς και θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην ισπανική αγορά και, μάλιστα, στα ρόστερ των ομάδων που υποβιβάστηκαν και, άρα, είναι πιο εύκολο να έρθουν στην Ελλάδα. Σε κάθε μεγάλο πρωτάθλημα υπάρχουν θησαυροί στα ρόστερ των ομάδων που υποβιβάζονται - Κάπως έτσι, για παράδειγμα η ΑΕΚ πήρε από τη Γαλλία τον Ελίασον. 

Ποιες ομάδες έχουν υποβιβαστεί στην Ισπανία; Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα έχει κάμποσο δρόμο ακόμα, σίγουρο είναι ότι έχουν πέσει η Αλμερία (έχει μόλις 14 βαθμούς) και η Γρανάδα (έχει 18 βαθμούς). Με την Κάντιθ (έχει 25 βαθμούς) να είναι η πρώτη υποψήφια για να τις ακολουθήσει. Αυτό που μαθαίνουμε από την Ισπανία, πάντως, είναι ότι ο Μεντιλίμπαρ θα κοιτάξει, κυρίως, στο ρόστερ της Αλμερίας. Που μπορεί να είναι ουραγός, με μόλις 14 βαθμούς όλους κι όλους στο πρωτάθλημα, αλλά έχει το πιο τούμπανο σύνολο από όλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/2: Μια τελευταία πληροφορία για τους Πειραιώτες και το ενδεχόμενο να έρθει παίκτης από το εξωτερικό: Ακούγεται ότι έχει βρεθεί εξαιρετική λύση σε ρόστερ Νέων από το δίκτυο ομάδων που έχει στην κατοχή του ο Βαγγέλη Μαρινάκης και μπορεί να έρθει στο Λιμάνι το καλοκαίρι για να λάβει μέρος στη θερινή προετοιμασία. Όχι απαραίτητα από τους Νέους τής Νότιγχαμ Φόρεστ, που δεδομένα έχουν πολύ ταλέντο. Είναι και η Ρίο Άβε στη μέση...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/3: Κάτι τελευταίο, όσον αφορά τον σχεδιασμό του καλοκαιριού, κι έναν παίκτη που μπορεί να γίνει μεταγραφή αν και παίζει ήδη στο Λιμάνι: Ο ποδοσφαιριστής που θέλει πολύ ο Μεντίλιμπαρ στο Λιμάνι, είναι ο Όρτα! Που ήρθε μετά από εισήγηση του Κάρλος Καρβαλιάλ και έχει οψιόν αγοράς στα 4,5 εκατ. ευρώ - Ακούγεται ότι μπορεί  να τον αγοράσει και με 3,5 εκατ. ευρώ από την Μπράγκα. Αυτός ο παίκτης είναι πολύ χρήσιμος στα σχέδια του Μεντιλίμπαρ και η παραμονή του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Κούπα στη Λεωφόρο χωρίς Ρέτσο και blooper ο Ολυμπιακός - Σίλβα για "Ντέλια"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags