Facebook Pixel Το... φωνάζει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ! Αυτό λείπει από την ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-26 18:30:00

Το... φωνάζει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ! Αυτό λείπει από την ομάδα

Sportdog Team
Το... φωνάζει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ! Αυτό λείπει από την ομάδα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε στα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας τον τελευταίο καιρό.

Γιώργος Κουλιακιώτης: Για την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ και τις πηγές των γκολ του Δικέφαλου μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, λόγω των τελευταίων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ: «Είναι δικαιολογημένο μια ομάδα να κάνει μια κοιλιά αλλά ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν έχει ενέργεια και πάθος. Οι παίκτες του δεν ήταν αυτοί που ήταν και τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Μπορούμε να βρούμε 10 δικαιολογίες. Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στον τίτλο. Το έχει ξανακάνει ο ΠΑΟΚ, υπήρχαν παιχνίδια που δεν είχε καλή απόδοση.

Μετά ακολούθησε ένα σερί με καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Ίσως οι παίκτες και οι προπονητές να μιλήσουν και να βρουν τι συμβαίνει. Πρέπει να ξαναβρούν το πάθος οι παίκτες και ο ένας να το μεταδώσει στον άλλον. Πρέπει να βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι. Με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα μπορούν να γυρίσουν το κλίμα».

Για την πηγή των γκολ του ΠΑΟΚ: «Πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ σκοράρουν αλλά το στυλ του παιχνιδιού της ομάδας είναι τέτοιο που επιτρέπει τον πλουραλισμό. Δεν υπάρχει μια εξήγηση. Θα θέλαμε ένα σέντερ φορ να βάλει 20-25 γκολ αλλά έχει παίκτες που σκοράρουν», είπε ο Γιώργος Κουλιακιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καραμπόλα" με Φάτι και Ολυμπιακό! Φορ και χαφ 4.5 εκατ. ζητά ο Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags