Facebook Pixel «Στη κορυφή της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-27 11:44:00

«Στη κορυφή της Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης - Ο Παναθηναϊκός θέλει 20 εκατ. ευρώ»

Sportdog Team
«Στη κορυφή της Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης - Ο Παναθηναϊκός θέλει 20 εκατ. ευρώ»

Σύμφωνα με την A bola.

Ο Έλληνας επιθετικός, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, αναφέρεται πως θα αντικαταστήσει τον πρώτο σκόρερ των Λιονταριών, Γιόκερες αλλά το ενδεχόμενο να μπορέσει να συνυπάρξει και με τον Σουηδό αρχίζει να διαμορφώνεται και υπάρχουν συνεχείς διερευνητικές επαφές· Ο Παναθηναϊκός θέλει 20 εκατ. ευρώ.

Μαζί Ιωαννίδης και Γιόκερες

Η υπογραφή επιθετικού είναι στο πλάνο που έχει καταρτίσει η διοίκηση της Σπόρτινγκ για τη σεζόν 2024/2025 και στόχος που έχει τεθεί είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, όπως γράφει η A bola. Ο 24χρονος Έλληνας φορ προβλεπόταν να αντικαταστήσει τον Γκιοκέρες, μετά την αποχώρηση του Σουηδού σκόρερ, αλλά, με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσε η πορτογαλική εφημερίδα η υπογραφή του παίκτη του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να συμβεί ακόμη και με τον νούμερο 9 να παραμένει.

Τα 20 εκατ. που θέλει ο ΠΑΟ

«Το όνομα του Ιωαννίδη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους αναφερόμενους επιθετικούς και η υπογραφή αρχίζει να κερδίζει δυναμική, έστω κι αν τώρα η πρόθεση είναι να παραμείνει ο Γκιόκερες στην ομάδα, κάτι που ο Ρούμπεν Αμορίμ θεωρεί θεμελιώδη προϋπόθεση για να παραμείνει.

Τα Λιοντάρια έχουν ήδη κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές για να καταλάβουν πώς μπορούν να υπογράψουν τον επιθετικό και γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός θα δεχτεί να πουλήσει τον παίκτη μόνο για αξία της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό ακριβώς ήταν το ποσό που πλήρωσε η Σπόρτινγκ στην Κόβεντρι, το περασμένο καλοκαίρι, για να αποκτήσει τον 25χρονο Σουηδό φορ, την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Εκτός από επιθετικό, τα λιοντάρια θέλουν να υπογράψουν και τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό και εξτρέμ. Αναμένεται η επιστροφή των μεσοεπιθετικών Ματέους Φερνάντες και Εσούγκο, που δόθηκαν δανεικοί στην Εστορίλ και στην Τσάβες, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags