Facebook Pixel Βασίλης Τσιάρτας: "Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση με το Μουσείο"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-28 00:40:00

"Άναυδος" με το Μουσείο της ΑΕΚ ο Τσιάρτας - "Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση"

Sportdog Team
"Άναυδος" με το Μουσείο της ΑΕΚ ο Τσιάρτας - "Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για την επίσκεψή του στο Μουσείο της ΑΕΚ και αποκάλυψε τα συναισθήματα που του δημιουργήθηκαν.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Βασίλης Τσιάρτας, επισκέφτηκε το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και μοιράστηκε στα social media τις εντυπώσεις του.

Δείτε όσα ανέφερε:

«Είχα την ευκαιρία σήμερα να επισκεφτώ το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και με την πολύ όμορφη ξενάγηση από τον εξαιρετικό κ. Γεράσιμο Γασπαρινάτο να δω τα 100 χρόνια ιστορίας της αγαπημένης μου ομάδας. Μαζί φυσικά και ο φίλος Μιχάλης Ζακέλης. Πραγματικά είναι ένα εξαιρετικό για τα ελληνικά δεδομένα Μουσείο όπου μπαίνοντας βλέπεις σε βίντεο το πώς και ποιοι ίδρυσαν την ΑΕΚ.

Ειδικά αυτό το βίντεο είναι πάρα πολύ συγκινητικό και περπατώντας στον υπόλοιπο χώρο βλέπεις σημαντικές και μοναδικές λεπτομέρειες που σε ταξιδεύουν στο παρελθόν. Πάντα ένιωθα περήφανος για την ΑΕΚ όμως βλέποντας από κοντά όλη την ιστορία ένιωσα μεγάλη συγκίνηση και μοναδικά συναισθήματα. Αξίζει να το επισκεφτείτε ακόμα και αν δεν είστε ΑΕΚ και είστε απλοί και αγνοί φίλαθλοι που αγαπάτε το ποδόσφαιρο. Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους με μεράκι και αγάπη δημιούργησαν αυτό το Μουσείο. Η ιστορία διδάσκει και θα είναι για πάντα εκεί».

Η ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags