Facebook Pixel Άρης: Καυγάς Μορόν-Καρυπίδη στο ημίχρονο με ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-27 20:18:00

Καυγάς Μορόν-Καρυπίδη στο ημίχρονο με ΑΕΚ - Τον πουλάει, μπορεί και Ελλάδα!

Οι Μιχείες

Τι ειπώθηκε στην χοντρή παρεξήγηση στα αποδυτήρια, γιατί φεύγει το καλοκαίρι από τους Κίτρινους και πώς μπορεί το μέλλον του Ισπανού να είναι ξανά στην Ελλάδα, αλλά σε άλλη πόλη!

Ο Λορέν Μορόν είναι ένας 30χρονος Ισπανός φορ των 18 γκολ μέχρι τώρα και των 2.500.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία, που παίζει για μόλις... 300.000 στον Άρη! Πως γίνεται αυτό; Η Μπέτις που ήθελε να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του του καταβάλει 900.000 την τρέχουσα σεζόν. Κάτι που σημαίνει πως αν ο Καρυπίδης θέλει να τον κρατήσει του χρόνου - έχει συμβόλαιο ως το 2025 - θα του στοιχίσει συνολικά σχεδόν 1.300.000! Αυτά τα λεφτά δεν παίζει - με το ... τίποτα όμως - να τα πληρώσει ο "Κάρυ", οπότε αναπόφευκτα το ερχόμενο καλοκαίρι θα υπάρξει πώληση Μορόν, σε Ελλάδα ή εξωτερικό!

Αν μάλιστα αυτό γίνει και ως Κυπελλούχος, ούτε γάτα, ούτε ζημιά... Έτσι κι αλλιώς υπήρξε πρόσφατα και χοντρή παρεξήγηση Καρυπίδη - Μορόν, στην επεισοδιακή ανάπαυλα του ημιχρόνου του αγώνα με την ΑΕΚ. Όταν ο ιδιοκτήτης του Άρη πήγε στα αποδυτήρια, τα οποία ... έκλεισαν και άνοιξαν για την επιστροφή στον αγωνιστικό χώρο όχι μετά από 15 αλλά μετά από 28 λεπτά. Εκεί λέγεται πως ο Ισπανός φορ ανέβασε τους τόνους, αντιμίλησε στον Καρυπίδη ενώ λέγεται πως μέχρι και οικονομικά θέματα... έθιξε.

Μάλιστα πολύ πίστευαν για τον Μορόν πως θα ήταν τραυματίας και δεν θα αγωνιζόταν κατά του Ολυμπιακού. Τελικά όχι μόνο υπήρξε ανατροπή αλλά  σκόραρε κιόλας κατά τον ερυθρόλευκών!

Τώρα όσον αφορά στο μέλλον του Μορόν δεν αποκλείω να είναι ... ελληνικό, αλλά θα χρειαστεί σε αυτή την περίπτωση να αλλάξει πόλη, να αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη. Απλά εδώ θα προσθέσω πως ο Μορόν αποτελεί μεγάλο ... γούστο Μπιγκφοράτου ιδιοκτήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκρηξη των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια: Παρέμβαση Ιβάν Σαββίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags