Facebook Pixel Τσορμπατζόγλου: "Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-29 00:42:00

Τσορμπατζόγλου: Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του

Sportdog Team
Τσορμπατζόγλου: Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του

Το δικό του σχόλιο μετά τη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά απέναντι στην ΑΕΚ έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ τονίζοντας ότι το σύνολο του Λουτσέσκου απάντησε στον... εαυτό του με τη νίκη.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ στην Τούμπα και φώναξε πως θα κυνηγήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και ο έμπειρος ρεπόρτερ σχολίασε αυτή την σημαντική νίκη του Δικεφάλου του Βορρά  στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις κυρίως στον εαυτό του για το που μπορεί να φτάσει. Δικαιώθηκαν στην ομάδα και με την σημερινή εμφάνιση όπως κι αν ερχόταν ο αγώνας και πλέον συνεχίζουν την προσπάθεια που δεν είναι εύκολη. Είναι δύσκολο αλλά ο στόχος είναι πολύ μεγάλος. Στο σημερινό ματς όλα τα αρνητικά έμειναν στην άκρη και στα δύσκολα ο ΠΑΟΚ ξαναγύρισε, όπως έχει κάνει φέτος πολλές φορές.

Είδαμε κάτι που θα μείνει αξέχαστο, δεν του δίνει όμως το πρωτάθλημα το σημερινό παιχνίδι. Αν ο ΠΑΟΚ είχε τον Ντεσπόντοφ στο γήπεδο με τα 15 κόρνερ θα απειλούσε καλύτερα.

Ο Αλμέιδα ήρθε και έλεγε δεν είναι δυνατόν να έχει τόσο κόσμο στο γήπεδο. Βέβαια όταν του δείξαμε την εικόνα που πιάνει έναν άνθρωπο από το λαιμό είπε ότι έκανε λάθος. Αστυνομικός της αθλητικής βίας ήταν ο άνθρωπος που έπιασε από τον λαιμό, προς τιμήν του που ζήτησε συγγνώμη ο τεχνικός της ΑΕΚ», είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάλενς και Αθανασιάδης "έκαψαν" την ΑΕΚ! Θρίλερ μέχρι τέλους το πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags