Facebook Pixel "Tελειώνει" από τον ΠΑΟ μεγάλη θερινή μεταγραφή;
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-29 11:17:00

"Tελειώνει" από τον ΠΑΟ μεγάλη θερινή μεταγραφή; "Ενημερωσα τον σύλλογο"!

Sportdog Team
"Tελειώνει" από τον ΠΑΟ μεγάλη θερινή μεταγραφή; "Ενημερωσα τον σύλλογο"!

Mετά το ματς με τον Άρη δήλωσε ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση κι ότι αν δεν τον θέλουν είναι ανοιχτός στην προοπτική να αποχωρήσει.

Ο 33χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός, Φιλίπ Τζούρισιτς, έριξε βόμβα, τονίζοντας ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση για πιθανό διαζύγιο!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω ενημερώσει τον σύλλογο ότι θέλω να μιλήσουμε μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Θα είμαι ειλικρινής. Εάν έχουν κάτι μαζί μου και θεωρούν ότι δεν μπορώ να προσφέρω την επόμενη σεζόν, τότε θα προσπαθήσω να βρω μία άλλη λύση. Παρόλα αυτά, εγώ θα πω ότι δεν ήρθα εδώ για τα λεφτά, ήρθα για να στεφθώ πρωταθλητής. Έχω συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο και θέλω να μείνω, όμως θα δούμε τι θα συμβεί».

Ο Σέρβος διεθνής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με τον Άρη:

«Πρώτα πρέπει να απολογηθώ σε όλους τους οπαδούς μας, γιατί ήταν φανταστικοί σε όλη τη σεζόν και εμείς δεν ήμασταν στο επίπεδο τους. Είμαι σχεδόν 33 χρόνων και θέλω να κλάψω και δεν το κάνω, γιατί έχω τρια παιδιά στο σπίτι και πρέπει να τους δείξω ότι είμαι δυνατός σε δύσκολες στιγμές.

Όμως σε αυτές τις στιγμές, όλοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους. Πρώτα εγώ, αν και δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η δική μου ευθύνη αυτή τη στιγμή για να είμαι ειλικρινής, αλλά αρχίζω με εμένα. Ήρθα για να μιλήσω και ξέρετε ότι μετά από δύσκολα παιχνίδια, κανένας δεν θέλει να μιλήσει".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags