Facebook Pixel "Βόμβα" με Λιβάκοβιτς ετοιμάζει ο Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-29 14:24:00

"Βόμβα" με Λιβάκοβιτς ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, λέει η "Sabah"!

Sportdog Team
"Βόμβα" με Λιβάκοβιτς ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, λέει η "Sabah"!

Τουρκικό δημοσίευμα φέρνει τον 29χρονο Κροάτη τερματοφύλακα στο στόχαστρο των Ερυθρόλευκων.

Τον παίκτη που αντιμετώπισε πριν μερικές ημέρες στα ματς με τη Φενέρμπαχτσε, Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, φέρεται να έχει βάλει στη λίστα του εν όψει καλοκαιριού ο Ολυμπιακός!

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει η τουρκική "Sabah", στην οποία επισημαίνεται ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στη Φενέρ, αλλά και την έχουν ενημερώσει ότι θα καταθέσουν και σύντομα επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Ο διεθνής Κροάτης γκολκίπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028, όμως στην τουρκική ομάδα δεν φέρονται διατεθειμένοι να τον κρατήσουν, κάτι που έγινε γνωστό και στους Πειραιώτες, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι θα ετοιμάσουν πρόταση για τον παίκτη.

Φυσικά πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση τερματοφύλακα, ωστόσο τα δεδομένα για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ στον Ολυμπιακό είναι συγκεκριμένα.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, την στιγμή που ο Μεντιλίμπαρ επιλέγει τον Κωνσταντίνο Τζολάκη στα περισσότερα παιχνίδια δείχνοντας ξεκάθαρα την εκτίμησή του σε αυτόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευεργετική μία παραίτηση Τερίμ - Ρυθμιστής Ολυμπιακός... γκρεμίζει Λεωφόρο!

 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags