Έκπληξη προκάλεσε στην ΑΕΚ η κλήση του Ματίας Αλμέιδα από τη ΔΕΑΒ. Όπως ενημερωθήκατε, ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης κλήθηκε σε ακρόαση από την Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας εξαιτίας της συμπεριφοράς του μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Στην Ένωση εξεπλάγησαν  και αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν να προχωρήσει μία τέτοια διαδικασία, από την στιγμή που δεν υπάρχει οποιαδήποτε επιβαρυντική έκθεση, ούτε από την Αστυνομία, ούτε από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα, αλλά ούτε και από τους παρατηρητές.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβαν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, η κλήση για εξηγήσεις οφείλεται στο περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων και θεωρούν, ότι υπάρχει προσπάθεια δημιουργίας κλίματος από κάποιες συγκεκριμένες πλευρές. Ο Ματίας Αλμέιδα θα καταθέσει κανονικά ενώπιον της ΔΕΑΒ και στην ΑΕΚ εκφράζουν σιγουριά,  ότι δεν μπορεί να προκύψει τίποτε σε βάρος του 50χρονου προπονητή.

«Όλοι έχουν δει τι ακριβώς έγινε και μέσα σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο προπονητής μας. Συνθήκες που περιέγραψε και ο ίδιος μετά το παιχνίδι και προκύπτουν από όσα έχει δει και όλος ο κόσμος», λένε με νόημα στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.