Πολύ βαρύ είναι το τελευταίο διάστημα το κλίμα στον Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο ήττες από ΑΕΚ και Άρη όχι μόνο έβγαλαν την ομάδα εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, αλλά προκάλεσαν και τρομερή εσωστρέφεια.

Ο Φατίχ Τερίμ βρέθηκε στο στόχαστρο οπαδών και Τύπου, παίκτες με συμβόλαια μίλησαν δημόσια σχετικά με τις σκέψεις τους να αποχωρήσουν, ενώ παρότι η ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή, φουντώνουν οι φήμες για άμεση απόλυση του Τούρκου, έχοντας ως δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι, παρότι έχει συμβόλαιο!

Τις τελευταίες ώρες προέκυψε και νέο σοβαρότερο θέμα, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ οικονομικής ιστοσελίδας, ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται μέχρι και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Τριφύλλι και να «αφοσιωθεί» στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, διαβάζουμε στο «powergame.gr» και στην ενημερωμένη στήλη «Βig mouth»: Μία εκ των αξιόπιστων πηγών που διαθέτω στη μιντιακή πιάτσα έσπευσε να μ’ ενημερώσει ότι από Σεπτέμβριο ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει (λέει) να πάρει στα χέρια του το πηδάλιο (κυρίως) του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ. Εφόσον επιβεβαιωθεί η σχετική πληροφορία, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε το κανάλι του Φαλήρου να επιστρέφει στην παλιά και δοκιμασμένη συνταγή της ενημέρωσης. Επίσης, κρατήστε ότι αν επιλεγεί η επιστροφή στο παλιό, καλό παρελθόν, ένα από τα σιγουράκια είναι και η επανεμφάνιση των «Φακέλων» του Παπαχελά.

Πάντως, μια και συζητάμε για τα σχέδια του προέδρου Αλαφούζου, κρίνω σκόπιμο να σας μεταφέρω και μια άλλη πληροφορία που έφτασε στ’ αυτιά μου, που θέλει τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟ να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποεπενδύσει από τον θαυμαστό χώρο του ποδοσφαίρου.

Το ενδιαφέρον Ατζούν για τον ΠΑΟ…

Κινητικότητα, και μάλιστα έντονη, καταγράφουν οι κεραίες μου, σε σχέση με το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών να τοποθετηθούν σε μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν εντόνως φήμες σε σχέση με το ενδιαφέρον του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος είχε ξεκινήσει κάτι συζητήσεις, διερευνώντας το ενδεχόμενο εξαγοράς του Βόλου από τον Μπέο. Εσχάτως κάτι καλά ενημερωμένοι τον θέλουν να συζητεί με τον Αλαφούζο για τον Παναθηναϊκό, αν και θεωρώ υπερβολικά δύσκολο ένας Έλληνας επιχειρηματίας να μπορέσει (ακόμη κι αν το θελήσει) να πουλήσει τη δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας σ’ έναν Τούρκο επιχειρηματία. Πάντως, εκείνο που υπάρχει ως δεδομένο είναι ότι ο Ατζούν ψάχνει ν’ αγοράσει και ο πρόεδρος Αλαφούζος να πουλήσει.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλεκτροσόκ για ΠΑΟ, 2 υποψήφιοι για αντι-Τερίμ! 18εκ. plus από Στραματσόνι