Το μυαλό των οπαδών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι στον τίτλο του πρωταθλήματος, αλλά η διοίκηση σκέφτεται και τη σεζόν 2024-25 και σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα στο Αλβαλέδε ετοιμάζουν ήδη την επίθεση τους στην αγορά και οι υπογραφές των Ζενό Ντεμπάστ και Φώτη Ιωαννίδη παίρνουν δυναμική, και αναμένεται να προχωρήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

«Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός και ο Έλληνας φορ θα χρειαστούν μεγάλες επενδύσεις, αλλά ακολουθούν τη λογική που έδωσε τόσο καλά αποτελέσματα τη φετινή σεζόν: επενδύοντας χειρουργικά, μια προσπάθεια υπολογισμένη λαμβάνοντας υπόψη σημαντικές αθλητικές και οικονομικές αποδόσεις», γράφει η Abola.

Όπως γράφουν οι Πορτογάλοι, ο Παναθηναϊκός αποτιμά τον Φώτη Ιωαννίδη στα 20 εκατ. ευρώ, ακριβώς το ίδιο ποσό επενδύθηκε στον Γιόκερες, την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Σπόρτινγκ. Η διοίκηση έχει ήδη κάνει διερευνητικές επαφές με τον 24χρονο Έλληνα διεθνή λαμβάνοντας υπόψη ότι ο προπονητής θέλει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά της φανέλας με το νούμερο 9.