Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ομάδα δίνει 30 εκατομμύρια για τον Ιωαννίδη"
Ποδόσφαιρο
| 2024-05-02 16:23:00

"Ομάδα δίνει 30 εκατομμύρια για τον Ιωαννίδη" - Αποφάσισε ο Αλαφούζος

Sportdog Team
"Ομάδα δίνει 30 εκατομμύρια για τον Ιωαννίδη" - Αποφάσισε ο Αλαφούζος

Η τεράστια προσφορά για τον Έλληνα επιθετικό και ποια η απάντηση του Τριφυλλιού...

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» στάθηκε κυρίως στη μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου στην Athens Voice, που κυκλοφόρησε σήμερα (02/05) με το τεύχος-αφιέρωμα για τα 116 χρόνια των «πράσινων».

Αναφέρθηκε, λοιπόν, στα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης, υπογραμμίζοντας πως ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού «μιλάει για Γιοβάνοβιτς, Τερίμ, την επόμενη ημέρα, αλλά και τον ίδιο, που λέει ότι δεν έχει προσωπική ζωή. Έχει φάει πολύ ''ξύλο''. Λέει ότι δεν μπορεί να χαρεί την προσωπική του ζωή, γιατί 24 ώρες το 24ωρο ασχολείται με τον Παναθηναϊκό. Και ομολογεί πως έχουν γίνει πολλά λάθη. Για Γιοβάνοβιτς, εκείνο, που σημειώνει, είναι πως υπήρξε μια φθορά και ο ίδιος ο Σέρβος, άλλωστε, του είχε πει ότι ο προπονητής δεν πρέπει να κάθεται πάνω από 3 χρόνια».

Από εκεί και πέρα, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και σε όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος για τον Φώτη Ιωαννίδη και το έντονο ενδιαφέρον γύρω από το όνομά του. «Η απάντησή του τα λέει όλα. Λέει ξεκάθαρα ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Ούτε και ο Φώτης θέλει να φύγει. Δεν είναι στο μυαλό του το ''πουλάω''. Και δεν βάζει τιμή, βάζει τελεία. Δεν λέει ''δεν πωλείται, αλλά''. Αναφέρει, μάλιστα, ότι έχει δεχθεί πρόταση για τον παίκτη. Ίσως εννοεί κρούση, δεν ξέρω αν είχε πάει επίσημο χαρτί. Αυτό, που ξέρω εγώ, είναι πως είχε κρούση για 30 εκατ. ευρώ και την απέρριψε ασυζητητί»!

Τέλος, ο ρεπόρτερ μίλησε και για τα αγωνιστικά νέα, αλλά και την κατάσταση στο Κορωπί μετά την ήττα από τον Άρη. «Είναι σε κατάσταση σοκ ο Παναθηναϊκός, το κλίμα είναι βαρύ. Δεν έχει ξεπεραστεί η ήττα από τον Άρη και το πώς χάθηκε το πρωτάθλημα. Ας φύγουν με άδεια οι παίκτες για να ηρεμήσουν και να μη βλέπουν ο ένας τον άλλον για λίγο. Πιστεύω ότι θα κάνει καλό η διακοπή. Γίνονται, πάντως, συνεχόμενες επαφές με παίκτες, ξεχωριστά, γιατί η σεζόν δεν έχει τελειώσει», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags