Τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν, ότι ο Αστυνομικός με τον οποίο διαπληκτίστηκε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη λήξη του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super league κατέθεσε μήνυση κατά του Αργεντινού, σχολίασαν στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα γράφτηκε, ότι μετά από μήνυση, σχηματίζεται δικογραφία εναντίον του Αργεντινού προπονητή της Ένωσης. Ο αστυνομικός και αξιωματούχος του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, κατήγγελλε ότι ο Ματίας Αλμέιδα τον έπιασε από το λαιμό και μετά από προφορική μήνυση, άρχισε να σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει κληθεί και σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) και κινδυνεύει με τιμωρία, παρότι ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για το επεισόδιο και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Στην Ένωση έκαναν λόγο περί ανακριβειών και ασυναρτησιών. «Δεν υπάρχει καμία μήνυση σε βάρος του Ματίας Αλμέιδα, προφορική η κανονική», αναφέρουν στην ΑΕΚ.