Για… αυτονόητο καθήκον νίκης επί του ΠΑΟΚ από πλευράς Παναθηναϊκού έκανε λόγο, μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Νίκος Αθανασίου, με αφορμή την επανέναρξη των φετινών playoffs στην Stoiximan Super League, την προσεχή εβδομάδα.

«Επέστρεψε στις προπονήσεις χθες το απόγευμα η ομάδα. Σύμφωνα με την πρόβλεψη που υπάρχει αυτή την στιγμή, οι Μλαντένοβιτς, Μπερνάρ και Ιωαννίδης θα είναι διαθέσιμοι την επόμενη Τετάρτη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει το αυτονόητο, είναι μονόδρομος η νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αποκάλυψε ότι το «τριφύλλι» έχει κλείσει τον Μπάλντοκ εδώ και 15-20 μέρες, θέλοντας να ενισχύσει και τον ελληνικό του «κορμό».

Παράλληλα, ο Αθανασίου επισήμανε ότι η ανανέωση συμβολαίου του Κώτσιρα είναι περισσότερο τυπική, με το ανοιχτό παράθυρο παραμονής να αφορά περισσότερο στον Βαγιαννίδη που έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ενώ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση για το συλλαλητήριο των οργανωμένων οπαδών των «πράσινων», σημείωσε ότι κύριο αίτημά τους είναι η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα Γιαννακόπουλου, ο επόμενος μετά τον Ναν - Φήμες για μεγάλη επιστροφή!