Σύμφωνα με τη Livesport, προετοιμάζεται το… έδαφος των εξελίξεων στα μεταγραφικά και στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας του Τριφυλλιού ενόψει της νέας χρονιάς.

Μπορεί να μην ακούγεται τίποτα, για την ώρα, στην «πιάτσα», αλλά δεν αποκλείεται ο Γιάννης Παπαδημητρίου να έχει λάβει εντολή αναζήτησης νέου τεχνικού και να συζητά παρασκηνιακά με υποψήφιους προπονητές. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δείξει και στο παρελθόν ότι είναι απρόβλεπτος, αφού όπως δήλωσε σε συνέντευξη του, είχε πάρει την απόφαση απόλυσης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Οκτώβριο και την έκανε πράξη στα τέλη του Δεκέμβρη.

Κατά συνέπεια, δεν θα είναι περίεργο την επόμενη μέρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας να έχουμε αλλαγή τεχνικού στον Παναθηναϊκό, αφού οι πιθανότητες παραμονής του Φατίχ Τερίμ δεν είναι με το μέρος του, ακόμα και αν κατακτήσει τον τίτλο.

Η λογική λέει, πάντως, πως θα υπάρξει ελάχιστος χρόνος για τον νέο προπονητή να προσαρμοστεί και να κινηθεί μεταγραφικά αφού τα προκριματικά του Europa League είναι τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, ενώ του Conference League ξεκινάνε μια εβδομάδα αργότερα.

Πηγή: newspao.gr