Facebook Pixel Το «πάρτι» του 2004!
| 2013-03-10 10:24:00

Το «πάρτι» του 2004!

Το «πάρτι» του 2004!

Απίστευτες σπατάλες, χλιδάτες δεξιώσεις και μισθοί πρόκληση, ήταν το σκηνικό που είχε στηθεί στους Ολυμπιακού Αγώνες του 2004 και χρέωσε το ελληνικό δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
 

Στο άκουσμα ότι δαπανήθηκαν περισσότερα από 4,5 εκατ. ευρώ για μετακινήσεις στην Ολυμπιάδα της Αθήνας, θα νόμιζε κανείς πως... αγόρασαν από ένα πολυτελές αυτοκίνητο μέχρι και στον τελευταίο υπάλληλο. Το συγκεκριμένο ωστόσο ποσό αντιστοιχεί μόνο στα καύσιμα των εταιρικών αυτοκινήτων κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων! Τουλάχιστον αυτό αναφέρθηκε στα επίσημα έγγραφα, με το Ελεγκτικό Συνέδριο μάλιστα που αποτελούνταν από τους Γεώργιο-Σταύρο Κούρτη (πρόεδρος) και τους Ευστάθιο Ροντογιάννη, Ελένη Φώτη (αντιπρόεδροι) να υποστηρίζει στο πόρισμά του για τη διαχείριση, πως όλα έγιναν με τους κανόνες της... «χρηστής διαχείρισης», όπως αναφέρει η «Real»!

Μια ματιά να ρίξει μόνο κανείς στα ποσά που δαπανήθηκαν και στον απίστευτο χορό των εκατομμυρίων, είναι αρκετή για να τον πιάσει... ίλιγγος. Μιας και αναφερθήκαμε στα των μετακινήσεων, υπήρχαν κι εκείνοι που δεν ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το εταιρικό τους αυτοκίνητο και γι' αυτό το λόγο έπαιρναν ετησίως αποζημιώσεις αρκετών χιλιάδων ευρώ. Μόνο σε μια εταιρική περίοδο μάλιστα, το συνολικό ποσό έφτασε στις 144.769 ευρώ!

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags