Facebook Pixel Στο πλευρό του Τζον Καμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ
| 2014-11-06 18:53:00

Στο πλευρό του Τζον Καμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλευρό του Τζον Καμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλευρό του Τζον Καμαρά τάχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την κλήση του παίκτη της Λαμίας σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League.

Υπενθυμίζεται πως ο μέσος από τη Σιέρα Λεόνε στον πανηγυρισμό του κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Λαμίας με την Λάρισα είχε σηκώσει το μπλουζάκι του μεταφέροντας το εξής μήνυμα: “Eίμαστε από τη Δυτική Αφρική-δεν είμαστε ιός”.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είχε επαφή και με τον πρόεδρο της Λίγκας, Σπύρο Καλογιάννη, ο οποίος ανέφερε: «Αν ένα περιστατικό αναφερθεί στο φύλλο αγώνα τότε αυτομάτως ο παίκτης καλείται σε απολογία χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα τιμωρηθεί. Η άποψή μου είναι πως δεν θα έχει πρόβλημα αλλά ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος από τον ΚΑΠ. Δεν είμαστε ρατσιστές, την ημέρα που η Λαμία πήρε αυτή την απόφαση για τον παίκτη, εγώ ο ίδιος τους τηλεφώνησα».

Η Μάνια Μπαρσέφσκι από το τμήμα δικαιωμάτων κάλεσε την διοργανώτρια αρχή να πάρει πολιτική θέση για το ζήτημα. «Ο παίκτης έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς και τώρα καλείται και σε απολογία, οφείλετε ως ομοσπονδία να πάρετε πολιτική θέση για το ζήτημα, βλέπουμε τι συμβαίνει στα γήπεδα με τις ρατσιστικές και φασιστικές συμπεριφορές που παρουσιάζονται». Από την πλευρά του ο Σπύρος Καλογιάννης δεσμεύτηκε ότι θα θέσει το θέμα στο επόμενο συμβούλιο της Football League.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags