Facebook Pixel Ο Ρατς χτύπησε "καμπανάκι"
| 2014-12-14 23:09:00

Ο Ρατς χτύπησε "καμπανάκι"

Ο Ρατς χτύπησε "καμπανάκι"

Ο Ράζβαν Ρατς μίλησε μετά το παιχνίδι και τη νίκη επί της Κέρκυρας με 2-1 και αναφέρθηκε στην κούραση που υπάρχει στην ομάδα

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος:

«Είμαστε αρκετά πεσμένοι και λίγο κουρασμένοι ψυχολογικά. Η κούραση και σωματικά είναι μεγάλη και η μετάβαση από το ένα παιχνίδι στο άλλο είναι δύσκολο και για αυτό είναι δύσκολο να αποδώσουμε αυτό που θέλει και ο κόσμος και εμείς. Θέλαμε πολύ να παίξουμε στην Ευρώπη, γιατί θα ήταν δύο παιχνίδια και όχι η συχνότητα που θα είχαμε στον όμιλο, θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε καλύτερα. Σίγουρα θα μας βοηθήσει αυτό, αλλά το θέμα είναι να αποδώσουμε όπως στο ξεκίνημα, γιατί η κούραση φαίνεται παντού και στο μυαλό».

Ο Ρουμάνος μπακ μίλησε και για την συχνότητα των αγώνων: «Η μεγάλη συχνότητα των αγώνων και η μικρή απόσταση του ενός από το άλλο και το γεγονός ότι κυρίως οι ίδιοι είναι αυτοί που συμμετέχουν, αλλά και για τον κόουτς είναι δύσκολο, γιατί αυτούς τους παίκτες έχει κι αυτούς χρησιμοποιεί».

Ο Ρατς μίλησε και για τα επόμενα παιχνίδια: «Αν δεν βελτιώσουμε το παιχνίδι και δεν ανεβάσουμε την απόδοσή μας θα έχουμε πρόβλημα και στα Γιάννινα και με τον Λεβαδειακό. πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω, να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags