Facebook Pixel «Μετά τον Ολυμπιακό κανείς δεν σκεφτόταν τι μπορεί να γίνει...»
| 2014-12-15 00:11:00

«Μετά τον Ολυμπιακό κανείς δεν σκεφτόταν τι μπορεί να γίνει...»

«Μετά τον Ολυμπιακό κανείς δεν σκεφτόταν τι μπορεί να γίνει...»

Ο Παναγιώτης ΓΛύκος εξήγησε τι έχει συμβεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ την τελευταία εβδομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του Σαββίδη στα αποδυτήρια.

"Ξέραμε πως η Κέρκυρα θα έρθει για να κυνηγήσει αποτέλεσμα. Το κλίμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Προσπαθήσαμε μαζί με τον προπονητή και όλοι μαζί να αναστρέψουμε αυτό το κλίμα και να επιστρέψουμε στις νίκες. Μετά τον Ολυμπιακό κανείς δεν σκεφτόταν τι μπορεί να γίνει σε δύο παιχνίδια. Έπρεπε να βρούμε τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε τη νίκη. Ξαναήρθαν τα χαμόγελα στην ομάδα. Όταν αποκλείεσαι στην έδρα σου και χάνεις με βαρύ σκορ στην Ξάνθη προβληματίζεσαι, ειδικά εμείς που είμαστε οι πρωταγωνιστές", τόνισε αρχικά ο Παναγιώτης Γλύκος μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και συνέχισε τονίζοντας για τις δυσκολίες που συνάντησε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Κέρκυρα: "Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί η Κέρκυρα απειλούσε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Περιμέναμε τις δυσκολίες που συναντήσαμε, η Κέρκυρα δεν έχει συνεχόμενα ματς εν αντιθέσει με μας που έχουμε τραυματίες και υπάρχει ο παράγοντας κούραση. Καταφέραμε με όλη αυτή την προσπάθεια να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε".

 

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο κ. Σαββίδης μας είπε να μην αγχωνόμαστε γιατί το ποδόσφαιρο έχει τέτοιες ψυχικές μεταπτώσεις. Κοιτάμε να έχουμε το κεφάλι ψηλά είτε σε ήττες είτε σε νίκες γιατί έχουμε μεγάλο δρόμο μέχρι το Μάιο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags