Facebook Pixel Αρχές 2015 ο νέος δίσκος των Maiden! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2014-12-20 00:30:00

Αρχές 2015 ο νέος δίσκος των Maiden! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρχές 2015 ο νέος δίσκος των Maiden! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ϕήμες για το ότι ένα νέο άλμπουμ των Iron Maiden θα κυκλοϕορήσει εντός του 2015, άρχισαν να διαδίδονται από τον Οκτώβριο αλλά αν τοποθετήσετε όλα τα κομμάτια μαζί, θα δείτε πως πρόκειται για κάτι παραπάνω από απλές ϕήμες.

Το πρώτο κομμάτι του παζλ ήταν όταν ο Nicko και ο Adrian εντοπίστηκαν μαζί σε τουρνουά τένις στο Roland Garros στο Παρίσι.

 

Την ίδια περίοδο, το επίσημο fan club των Maiden έστειλε ένα e-mail λέγοντας πως είχαν μία συνάντηση με τον Rod Smallwood στην οποία αποϕασίστηκε πως το 99ο τεύχος του περιοδικού θα καθυστερούσε μέχρι τα Χριστούγεννα με σκοπό να συμπεριληϕθούν κάποια "ενδιαϕέροντα" νέα. Επίσης, το 100ο τεύχος θα προγραμματιζόταν για να κυκλοϕορήσει τον Φεβρουάριο με κάποια "ϕανταστικά" νέα.


Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ. Ο Kevin Shirley είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι θα πήγαινε στο Παρίσι πριν λίγο καιρό.

Ένα άλλο κομμάτι που έχει σχέση ξανά με τον Kevin είναι αυτό που βρέθηκε στο Maidenfans.com στις 16 Οκτωβρίου. Ο συντάκτης Adam Hansen επισημαίνει πως ο Randy Bachman δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με τον Kevin Shirley στο επόμενο άλμπουμ και ισχυρίζεται ότι: "Ο Shirley είναι πιθανόν ο καλύτερος rock παραγωγός σήμερα. Μόλις δούλεψε με τους Aerosmith και τους Journey και στο τέλος της χρονιάς θα δουλέψει με τους Iron Maiden."


Εντωμεταξύ, στη Βραζιλία οι τοπικοί παραγωγοί έχουν ήδη ανακοινώσει πως κανονίζουν ημερομηνίες για συναυλίες των Iron Maiden μέσα στο 2015. Η μπάντα θα επισκεϕθεί για πρώτη ϕορά την πόλη Florianopolis γύρω στον Νοέμβριο του 2015 και ένας άλλος παραγωγός απ' το Belo Horizonte, δήλωσε πως είναι σε συζητήσεις για μία ακόμα συναυλία στο δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους. Ας μην ξεχάσουμε πως το Rock In Rio θα γιορτάσει την 30η του επέτειο την ερχόμενη χρονιά και οι Maiden θεωρούνται ως μία απ' τις καλύτερες εμϕανίσεις που υπήρξαν ποτέ στο ϕεστιβάλ. Επιπλέον, υπάρχουν πιθανότητες για να είναι ακόμη μία ϕορά στο line-up. Το ϕεστιβάλ θα διεξαχθεί τον επόμενο Σεπτέμβριο.


Στις 11 Δεκεμβρίου, ένα ακόμα κομμάτι προστέθηκε στο παζλ. Ο Kevin Shirley δημοσίευσε ξανά στον λογαριασμό του στο Facebook την εξής ανακοίνωση: "Οι μέρες μου στο Παρίσι τελείωσαν και είναι ώρα να επιστρέψω σπίτι! Πέρασα υπέροχα αυτούς τους δύο μήνες, πολλά κρουασάν, δουλειά, επισκέπτες, καρουζέλ, διασκέδαση, τέχνη, ακριβά γεύματα και ωραίο κρασί. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα με την οικογένειά μου στον Αρκτικό Κύκλο της Φινλανδίας για να συναντήσουμε τον Άη Βασίλη! Καλά Χριστούγεννα και καλές διακοπές σε όλους σας."

 

Έχετε ακόμα αμϕιβολίες; Εντάξει, τώρα δε χρειάζεται να έχετε πια! Τα μέλη του fan club έλαβαν ήδη τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες τους οι οποίες έχουν κι ένα μήνυμα που υποδηλώνει τη σοβαρή πιθανότητα για μία νέα δισκογραϕική δουλειά να βρίσκεται στα σκαριά.

Τέλος, ο Bruce Dickinson ήταν να παρευρεθεί στο Σάο Πάολο στις 15 Δεκεμβρίου για μία απ' τις διαλέξεις του για το MPI LAMEC στο WTC Events Centre. Παρόλα αυτά, ο Bruce δεν εμϕανίστηκε ποτέ με την επίσημη δήλωση του Τύπου να λέει πως η εμϕάνισή του ακυρώθηκε λόγω της κατάστασης της υγείας του, η οποία δεν του επέτρεπε να ϕύγει από την Αγγλία εκείνες τις μέρες.

Η αλήθεια είναι, πως σύμϕωνα με πηγές, ο Bruce βρισκόταν στο Παρίσι κάνοντας κάποιες "πολύ υγιείς" ηχογραϕήσεις.

 

ΠΗΓΗ: rockoverdose.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags