Facebook Pixel "Θέλω να μείνω μόνιμα Ελλάδα"
| 2014-12-20 20:08:00

"Θέλω να μείνω μόνιμα Ελλάδα"

"Θέλω να μείνω μόνιμα Ελλάδα"

Ο Πάμπλο Γκαρσία με δηλώσεις του προανήγγειλε την έκδοση της αυτοβιογραφίας του και τόνισεότι του αρέσει η ζωή στην Θεσσαλονίκη

"Σκέφτομαι να μείνω μόνιμα εδώ. Μου αρέσει η ζωή στη Θεσσαλονίκη και η αγάπη που μου εκφράζουν οι άνθρωποι καθημερινά. Είναι ήρεμα και νιώθω ασφάλεια για την οικογένειά μου (σ.σ. Εχει τρία παιδιά, ηλικίας 15, 12 και 6 ετών). Στη Λατινική Αμερική, και ειδικά στη χώρα μου, που είναι φτωχή, σκοτώνουν για ένα κινητό" ,δηλώνει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" και προσθέτει σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα: "Είμαι Ουρουγουανός και δεν παρακολουθώ τα ελληνικά εσωτερικά θέματα. Ούτως ή άλλως, οι πολιτικοί δεν μου αρέσουν, γιατί προσωπικά προτιμώ τα καθαρά πράγματα. Αυτός που μου αρέσει είναι ο δικός μας πρόεδρος, ο Μουχίκα “Πέπε”, που έχει αρνηθεί τον μισθό του και ζει σε ένα μικρό αγρόκτημα".

Ακόμη, δεν αποκλείει το βιβλίο για τη ζωή του που θα εκδώσει σύντομα να έχει τίτλο το μότο της καριέρας του: "Επιτρέπεται να πέσεις. Επιβάλλεται να σηκωθείς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags