Facebook Pixel Womans Story: Η πρώτη φορά που είδα Πορνό!
Life
| 2015-01-13 15:02:00

Womans Story: Η πρώτη φορά που είδα Πορνό!

Womans Story: Η πρώτη φορά που είδα Πορνό!

Την τσόντα η γυναίκα ή θα τη μισήσει ή θα τη λατρέψει... Η πρώτη φορά είναι καταλυτική αφού όπως σε όλα τα πράγματα αμά το ευχαριστηθείς θα ακολουθήσουν και άλλες!

Διαβάστε τι λέει μια γυναίκα για την πρώτη της επαφή με τις τσόντες και πόσο έχει μελετήσει το θέμα πορνό...

«Ήμουν σχεδόν 25 χρονών όταν πρωτοείδα τσόντα. Κι αυτό έγινε γιατί ο τύπος που τα είχα τότε την έβλεπε κάποια στιγμή στην τηλεόραση όταν με πήρε τηλέφωνο να πάω σπίτι του. Όταν έφτασα, δεν έδωσα σημασία σε αυτό που έδειχνε στην τηλεόραση.

Τα αχ-βαχ, τα μουγκρητά, τα πουλιά και τα βυζιά που πηγαιναν πέρα δώθε μου δημιουργούσαν έντονη απέχθεια. Όταν όμως ξεκίνησα να του κάνω στοματικό (πεσμένη στα γόνατα) το μάτι μου πήγε κατευθείαν στην ταινία. Τότε κατάλαβα ό,τι αυτό που παρακολουθούσα πραγματικά με άναβε πολύ! Τι ήταν αυτο; Έβλεπα λεσβιακό!

Δεν είχα δει ποτέ γκόμενες να το κάνουν μεταξύ τους και ούτε είχα ποτέ τέτοια φαντασίωση. Βλέποντας τις δυο γυναικάρες να ενώνουν τα κορμιά τους, φτάνοντας σε έκσταση, αναρωτήθηκα τι έχανα τόσα χρόνια που δεν έβλεπα girl on girl τσόντες.

Με το που το είδα καβάλησα τον γκόμενό μου και το κάναμε σκληρά και γρήγορα. Η αίσθηση που είχα κάνοντας σεξ μαζί του και βλέποντας παράλληλα τις δύο γυναίκες, ήταν απίστευτη. Το πέος του ήταν για μένα ένα εργαλείο που μπορούσα να το κάνω ότι ήθελα. Ήταν απίστευτο που τελείωσα βλέποντας τις δυο γυναίκες να πηδιούνται!

Έτσι θα μπορούσα να πω ότι η πρώτη φορά που έβλεπα τσόντα ήταν και η πρώτη μου εμπειρία αυνανισμού βλέποντάς τη (συνήθως οι άνθρωποι αυνανίζονται με τσόντες μόνοι τους).


Συνειδητοποίησα, όμως, ότι αυτού του είδους οι ταινίες δεν δημιουργήθηκαν για τις γυναίκες. Αν και ανταποκρίθηκα σ’ αυτή τη σκηνή αλλά και σε άλλες παρόμοιες κατάλαβα ότι προορίζονται αποκλειστικά για άντρες, όπως για τον γκόμενό μου, αφού αυτός ήταν και ο λόγος (η τσόντα δηλαδή) που δέχτηκα εκείνο το ξαφνικό τηλεφώνημα για να βρεθούμε σπίτι του.

Οι άντρες είναι ο άμεσος στόχος αυτων των ταινιών και όχι οι γυναίκες. Κι αυτό επειδή αυτοί είναι οι άμεσοι καταναλωτές του είδους. Το θέμα όμως είναι ότι και εμείς οι γυναίκες γουστάρουμε τις τσόντες. Εγώ λατρεύω τα πορνό. Ακόμα και σήμερα (καιρό μετά την πρώτη μου εμπειρία) βλέπω τσόντες με γυναίκες. Ευτυχώς όμως σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία!

Μ’ αυτό όμως που τη βρίσκω περισσότερο τελευταία είναι να βλέπω άντρα με άντρα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά θεωρώ ότι λειτουργεί και σε μένα όπως και στους ετερόφυλους άντρες που λατρεύουν το λεσβιακό. Μ αρέσει να βλέπω δυο άντρες με γυμνασμένα κορμιά, ερεθισμένα όργανα, σώματα που τρέμουν από ηδονή και απόλαυση, ενώ την ίδια στιγμή έχω μέσα μου έναν δονητή, είναι κάτι που με απλά λόγια με «στέλνει»!

Πηγή: Sadiesopenmarriage.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags