Facebook Pixel "Εμένα με διώχνουν, απαράδεκτος ο Κάτσε!"
| 2015-01-14 23:01:00

"Εμένα με διώχνουν, απαράδεκτος ο Κάτσε!"

"Εμένα με διώχνουν, απαράδεκτος ο Κάτσε!"

ΜΑΓΚΑΣ ο Αναστασιάδης για την κόκκινη, παρότι νωρίτερα έδωσε εντολή να φύγει η ομάδα. Τα έχωσε όμως: «Διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα». Τι είπε για τα σενάρια παραίτησης.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης εμφανίστηκε πιο ήρεμος στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Καλλονή, χαρακτήρισε απαράδεκτη την κόκκινη του Κάτσε και έκραξε τον Αλβανό άσο, τοποθετήθηκε για το αν θα παραιτηθεί και τα έχωσε... εμμέσως για την διαιτησία.

Αρχικά ανέφερε: «Κοιτάξτε εμείς είμαστε πολύ πειθαρχημένοι, πολύ οργανωμένοι σε όλες τις γραμμές. Είπαμε ότι πρέπει να σταματήσει αυτό που συνέβαινε στα τελευταία παιχνίδια. Ήμασταν αποφασισμένοι να πάρουμε αυτό το ματς. Μας θύμισε αυτά που βλέπαμε πριν 2 μήνες. Και όταν γίνονται αυτά με 10 παίκτες, έχει μεγαλύτερη σημασία...»

Για τα σενάρια πως θα έφευγε: «Εμένα με διώχνουν, δεν φεύγω. Άλλη ερώτηση».

Για τον Κάτσε: «Είναι αποβολή. Όταν βρίζεις τον διαιτητή με αυτό τον τρόπο είναι λάθος. Είναι απαράδεκτο».

Σε ερώτηση για την διαιτησία: «Αυτά μας δυναμώνουν πολύ περισσότερο. Μπορεί κάποιες στιγμές η αγανάκτηση να φτάνει στο απόγειο, όμως με βοηθάει πολύ η Παναγιά. Είπαμε στα αποδυτήρια να μην ασχοληθούμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ένας τρόπος είναι αυτός. Ο άλλος είναι να σκοτώνεσαι, να μαλώνεις και να γίνεται αυτό που θέλουν αυτοί. Πλέον δεν ασχολούμαι πολύ, για να αποφεύγω αντιδράσεις σαν του Κάτσε. Ας μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο όμως. Αυτές δεν είναι ερωτήσεις για το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Αυτά διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα».

Για την τακτική της ομάδας: "Μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερα, είμαστε καλύτερη ομάδα. Η Καλλονή έχει έναν πάρα πολύ έμπειρο και καλό προπονητή. Εμείς έχουμε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και πρέπει να κερδίζουμε και εντός και εκτός έδρας. Το ότι σήμερα εμείς καταφέραμε και ανατρέψαμε κάποια πράγματα είναι το προφίλ μίας μεγάλης ομάδας, αυτό είναι τίποτα άλλο".

Για τον Μήτσιο: "Δεν κρίνω τους διαιτητές το μόνο που έχω να πω είναι να το έχουμε το παλικάρι αυτό κάθε Κυριακή, μακάρι να μας τον βάζουν σε κάθε μας παιχνίδι θα είναι μία ευλογία".

Για τον Μακ: "Δεν ήταν πολύ καλός, περίμενα πολλά περισσότερα. Έχει μια δικαιολογία γιατί έλειπε αρκετό καιρό από τα γήπεδα, αλλά δεν στέκομαι σε έναν παίκτη".

Για το σημερινό σχήμα: "Θέλαμε να κάνουμε λίγο πιο γρήγορο το κέντρο, να πρεσάρουμε πιο πολύ λίγο πιο μπροστά, αυτό ήταν".

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Media ΠΑΟΚ: «Ταπείνωσε Μήτσιο και ΚΕΔ» (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags