Facebook Pixel No more Zeka… ΕΛΕΟΣ!
| 2015-01-18 13:00:00

No more Zeka… ΕΛΕΟΣ!

No more Zeka… ΕΛΕΟΣ!

Ο προπονητής που ψιθύρισε στο αυτί του Αγαπούλα τη σύνθεση που έκανε πάταγο σε όλη την Ελλάδα σχολιάζει στον SportDog τη χθεσινή γκέλα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη.

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΓΟΥΡΔΑ

Παρακολουθώντας και χθες τον Παναθηναϊκό πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω κάποια πράγματα που συμβαίνουν στην ομάδα. Καταρχάς η εμμονή του Αναστασίου να αλλάζει παίκτες σε κάθε αγωνιστική τείνει να γίνει ρουτίνα. Καλό το rotation δεν λέω, αλλά δεν μπορείς, ρε φίλε, να αλλάζεις εύκολα παίκτες που έχουν κάνει καλή εμφάνιση την προηγουμένη αγωνιστική και ξαφνικά να βρίσκονται εκτός 11άδας. Τους διαλύεις ψυχολογικά και επιπλέον τους δημιουργείς ερωτήματα.

Οριακά τη γλύτωσε από τον …Κομποτιακό την προηγούμενη αγωνιστική αλλά χθες έκατσε η γκέλα. Ο άγραφος νόμος στο ποδόσφαιρο λέει ότι ομάδα που κερδίζει δύσκολα αλλάζει. Πρέπει βέβαια να παραδεχτούμε ότι ο Αναστασίου προς τιμήν του προσπαθεί με μέτρια υλικά να φτιάξει καλό φαγητό. Μερικές φορές καταφέρνει να ξεγελάσει τον ουρανίσκο μας αλλά όχι πάντα.

Στα του παιχνιδιού τώρα, πλήρης αποτυχία στον καταρτισμό της χθεσινής 11άδας που κόστισε την απώλεια ενός ολόκληρου ημιχρόνου. Φόρτωσε τον άξονα φοβούμενος τον Πανιώνιο λες και ο Ουζουνίδης θα επέλεγε full attack. Χαμένα 45λεπτα χωρίς λόγο. Δεν γίνεται κύριοι με τίποτα να παίζει η φανέλα με το Νο 10, άκουσον άκουσον κάποιος Ζέκα δεξί μπακ στον Παναθηναικό. Τρίζουν τα κόκκαλα παλιότερων αστέρων της ομάδας που το βλέπουν.

Ευτυχώς που στις μεταγραφές αποκτήθηκε ο Ταυλαρίδης και προσφέρει τη σιγουριά στην άμυνα που δεν προσφέρει κανένας από τους υπολοίπους. Ο Αναστασίου έσωσε την παρτίδα στο 2ο ημίχρονο χρησιμοποιώντας επιτέλους καθαρόαιμα εξτρέμ για να πιέσει στα άκρα. Το λαχείο Στίλ τέλος τον έσωσε από ακόμα μία ντροπιαστική ήττα. Οι ευκαιρίες στο τέλος δεν μπορούν να ξεγελάσουν κανέναν. Αυτά. No more Zeka. ΕΛΕΟΣ.

* O Στέφανος Σγούρδας έγινε ο πιο διάσημος προπονητής στην Ελλάδα με το λατρεμένο "Νίκας, Μανίκας, Λίας, Καραμπαλίκας, Γενικολιάς, Γουρδουμπάς, Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας" στη γνωστή διαφήμιση με τον Αγαπούλα, αλλά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σπάρτη, είναι χρόνια γνωστός ως "Μουρίνιο του Αγίου Ιωάννη". Ο ορισμός της …μπαλαδόφατσας, είναι ένα "αρρωστάκι", όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος τον εαυτό του, με το ποδόσφαιρο που φημίζεται για τις εγκυκλοπαιδικές του γνώσεις γύρω από τα άθλημα και τις αναλύσεις συστημάτων. Έχει παίξει 20 χρόνια ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δεν κρύβει το πάθος του για τον Παναθηναϊκό.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags