Facebook Pixel Αυτά ζητάει από Κλάους ο Γεωργιάδης!
| 2015-04-18 22:22:00

Αυτά ζητάει από Κλάους ο Γεωργιάδης!

Αυτά ζητάει από Κλάους ο Γεωργιάδης!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για τα... ρίσκο που πήρε ο ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα, για τους τομείς που θέλει να βελτιώσει την ομάδα, αλλά και για αυτά που περιμένει από τον Αθανασιάδη.
 

Αναλυτικά:

"Ήταν ένα διπλό που ψάχναμε εδώ και τρεις μήνες . Ήταν σημαντικό ότι δεν χάσαμε, είχαμε αμυντική συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Η Κέρκυρα ήταν πολύ καλή ομάδα αλλά δεν μας απείλησε ακόμη και μείναμε με δέκα.

Για μας ήταν πληγή τα εύκολα γκολ και σήμερα τα καταφέραμε θετικά στο κομμάτι αυτό. Πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω μπροστά, να φτιάξουμε φάσεις, κάναμε εύκολα λάθη, είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο α΄ημίχρονο. Ελπίζω η νίκη να μας δώσει αυτοπεποίθηση ειδικά στους μπροστά, στους Αθανασιάδη, Μακ και Περέιρα.

Μέχρι το φάουλ του Κάτσε μόνο ο Παπαδόπουλος είχε σκοράρει για μας, αυτό ειναι πρόβλημα. Σήμερα δεν ήταν πολύ ομορφο παιχνίδι, ρισκάραμε πολύ και ήρθε το ωραίο γκολ του Κάτσε και κερδίσαμε"

Για το γεγονός ότι αμυντικά παρουσίασε διαφορετικό πρόβλημα: “Ήταν προτεραιαότητα μας, τρώγαμε εύκολα γκολ, αυτό δουλέψαμε και είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε και τις επιθετικές ενέργειες περισσσότερο. Χάνονται εύκολα κοντρόλ, πάσες, θέλω να βελτιωθούμε σε αυτό, πιστεύω θα το κάνουμε.”

Για το ότι δυσκολεύτηκε επιθετικά: “Όταν είσαι μπροστά πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό, να τελειώνεις την φάση, είναι θέμα για μας αυτό δεν μπορεί να σκοράρει κάθε φορά μόνο ο Παπαδόπουλος. Θέλω και οι Κλάους- Περέιρα και Μακ. Αυτά τα παιδιά πρέπει να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, δουλεύουν πολύ στην προπόνηση, δεν έχω παράπονο, ίσως το άγχος, ίσως η στιγμή, αν βάζεις γκολ πρώτος σε αυτά τα παιχνίδια γίνονται πιο εύκολα,

Για το αν η νίκη αυτή τον "ανακουφίζει" προσωρινά: "Δεν έχω άγχος για την δουλειά μου, αυτό που θέλω είναι η συγκέντρωση των παικτών μου, ανταγωνιστικότητα, να μάθουν και να είναι όπως πρέπει. Τη βελτίωση την βλέπουμε όλοι, χρειαζόμαστε κι άλλη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags