Facebook Pixel Τι να παίξουμε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ;
| 2015-05-20 17:50:00

Τι να παίξουμε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ;

Τι να παίξουμε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ;

Ξεκινούν τα πλέι-οφ στην Σούπερ Λίγκα και πάμε να δούμε αρχικά τι ισχύει.

Μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών (με συνεχόμενους αγώνες Τετάρτη – Κυριακή), μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν από την 2η μέχρι την 5η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας εξασφαλίζει την συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (στον τρίτο γύρο), ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα αγωνιστούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό με την Ξάνθη, βγαίνει στο Γιουρόπα Λίγκ και ο τέταρτος. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, ισχύουν τα αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων στα πλέι-οφ (πρώτα η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια και μετά τα εκτός έδρας γκολ) και τέλος η θέση την οποία κατέκτησαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αήττητος στην έδρα του ο Αστέρας Τρίπολης (13-4-0 την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα), χωρίς καμία απουσία και με παίκτες που δεδομένα έχουν ποιότητα και απέδειξαν στην Ευρώπη ότι έχουν και… κότσια. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δεν ικανοποιεί το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις του και έχει πρόβλημα στην επίθεση, καθώς ο Πέτριτς είναι τραυματίας και ο Μπεργκ ανέτοιμος (θα ξεκινήσει από τον πάγκο). Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ο άσος βρίσκεται τόσο ψηλά στο 3.30, ωστόσο θα πάρω και κάλυψη στην ισοπαλία και θα επιλέξω τον άσο dnbσε απόδοση 2.20.

Εδώ και μέρες παρακολουθώ με ενδιαφέρον δηλώσεις παικτών τόσο του Ατρομήτου, όσο και του ΠΑΟΚ και το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι πως όλοι λίγο – πολύ λένε «μακάρι να νικήσουμε, αλλά το βασικό στην πρεμιέρα είναι να αποφύγουμε με κάθε τρόπο την ήττα». Σε συνδυασμό με το γεγονός πως η αναμέτρηση είναι ισορροπημένη από μόνη της αγωνιστικά (ποιοτικά ανώτερος ο ΠΑΟΚ, αήττητος στην έδρα του ο Ατρόμητος) και πως τα 6/10 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων στο Περιστέρι έληξαν χωρίς νικητή, καταλήγω σε μία συμβιβαστική πιθανή ισοπαλία. Δεν βλέπω και τους δύο προπονητές ιδιαίτερα «ζωηρούς» για να πάρουν ρίσκα, θα πάρω σκοράκια 0-0 και 1-1.

Αγώνες έχει και στα πλέι-οφ της Φούτμπολ Λιγκ, όμως στοιχηματικά δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου (1.15 ο άσος…), ο Ηρακλής την ΑΕΛ (στο 1.50 ο άσος), ενώ ο Απόλλωνας ταξιδεύει στην… Κόρινθο για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή. Περισσότερο ενδιαφέρον έχουν όσα είπε στους παίκτες του ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης («είστε τσίρκο μεντράνο, όσοι δεν ξέρουν πού παίζουν θα πάρουν πόδι») και όσα γραφικά συμβαίνουν με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος διέλυσε μία ομάδα – μοντέλο (στην κανονική διάρκεια).

Πηγή: infobeto.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags